Sinner wint eerste ronde Roland Garros tegen Eubanks

Jannik Sinner heeft zich eenvoudig geplaatst voor de tweede ronde op Roland Garros in Parijs. De Italiaanse nummer twee van de wereld won in straight sets van de Amerikaan Christopher Eubanks. Sinner is nog niet topfit en dat was soms ook te zien in zijn wedstrijd, maar desondanks kwam de Italiaan echt in de problemen.

Geen regen onderbreking

Dankzij het nieuwe dak op court Suzanne Lenglen konden Sinner en Eubanks hun wedstrijd ondanks de regen voltooien.


“Ik heb gezegd dat ik enkel zou spelen als de heup 100% is.”

Jannik Sinner


Sinner oogt nog roestig

Sinner -die het masters-1000 toernooi van Rome moest missen vanwege een blessure- oogde wat roestig in zijn eerste optreden in Parijs. Eubanks kreeg een flink aantal breakpunten maar  op de beslissende punten was de Italiaan toch te sterk voor de Amerikaan.

Eubanks mist kansen

Sinner benutte 5 van zijn 10 breakpunten terwijl Eubanks slechts 1 keer in 10 pogingen slaagde de Italiaan te breken. Ook in de laatste game had de Amerikaan nog 2 kansen maar Sinner poetste die vakkundig weg en gaat in de volgende ronde uitkomen tegen de Fransman Richard Gasquet, die te sterk was voor Borna Coric.

Volg ons op Instagram en maak kans op een unieke tennissweater.

Overige informatie Roland Garros 2024

Het toernooi in Frankrijk wordt gespeeld van 20 mei tot en met 6 juni. Alles wat je wilde weten over Roland Garros kun je hier terugvinden, heb je geen tickets maar wil je het toernooi op TV of streams volgen dan kan dat hier.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Sinner wint eerste ronde Roland Garros

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Sinner wint eerste ronde Roland Garros + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Sinner wint eerste ronde Roland Garros… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten