Sinner geblesseerd en meldt zich af voor kwartfinale Madrid

Jannik Sinner heeft zich woensdagavond geblesseerd teruggetrokken voor zijn kwartfinale op het masters-1000 toernooi in Madrid. De Italiaanse nummer 2 van de wereld kampt met een lichte heupblessure. Ook titelverdediger Carlos Alcaraz werd uitgeschakeld.

Lichte heupblessure Sinner

De 22-jarige Sinner heeft sinds enige tijd last van zijn rechterheup. Daardoor kan de Italiaan donderdag niet in actie komen in zijn kwartfinale tegen de Canadees Félix Auger-Aliassime, die zo eenvoudig doorgaat naar de halve finales.

Sinner is bezig aan een geweldig seizoen. De Italiaan won begin dit jaar de Australian open na winst tegen Daniil Medvedev en schreef daarna ook het ABN AMRO open in Rotterdam en het sterk bezette toernooi van Miami op zijn naam. Zijn enige 2 nederlagen leed de Italiaan in de halve finales van Indian Wells en Monte Carlo.

Auger-Aliassime speelt in de halve finales tegen Daniil Medvedev of Jirí Lehecka. De Rus en de Tsjech komen donderdagavond vanaf 20.00 in actie in het Caja de Magica.


“Hij speelde best goed vandaag, maar zijn service was geweldig.”

Carlos Alcaraz


Titelverdediger Alcaraz niet opgewassen tegen Rublev

Tweevoudig winnaar Carlos Alcaraz slaagde er niet in de halve finale te bereiken. In 3 sets was de Rus Rublev te sterk met 4-6 / 6-3 en 6-2. Rublev was in de vorige ronde verantwoordelijk voor de uitschakeling van de Nederlander Tallon Griekspoor.

Alcaraz had het woensdag in zijn partij tegen de Duitser Struff ook al erg lastig en overleefde toen maar nipt. Alcaraz die afwezig was in Monte Carlo en Barcelona door een blessure aan zijn arm had ook tegen Rublev zijn onderarm nog ingepakt.

Rublev die als zevende is geplaatst neemt het in de halve finale op tegen de Amerikaan Taylor Fritz die de Argentijn Francisco Cerúndolo in 3 sets versloeg.

Auteur: Redactie GSTB

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tennis teamkleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Sinner geblesseerd in Madrid

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Sinner geblesseerd in Madrid + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Sinner geblesseerd in Madrid… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten