Sinner en Alcaraz missen Rome

Jannik Sinner heeft zich afgemeld voor het het masters-1000-toernooi van Rome. De Italiaanse nummer 2 van de wereld heeft nog te veel last van de heupblessure die hem in Madrid tot een opgave dwong.

Een blessuregolf bij de mannen net voor Roland Garros

De winnaar van de Australian open in januari dit jaar gaf woensdag al een walk-over voor de kwartfinale in Madrid door een heupblessure. En die blijkt ernstiger dan eerst gedacht.

Sinner richt zich op Roland Garros

“Het is niet prettig dit bericht te schrijven, maar na overleg met de artsen en specialisten moet ik aankondigen dat ik helaas niet in staat zal zijn om in Rome te spelen”, schrijft Sinner op sociale media.

Sinner last nu dus een pauze in om Roland Garros -het tweede grandslamtoernooi van het seizoen- niet te moeten missen.


“Ik kan helaas niet in Rome spelen. Ik moet rusten om te herstellen om zo weer 100 procent pijnvrij te kunnen spelen.”

Carlos Alcaraz


Ook Alcaraz ontbreekt in Rome

Ook Carlos Alcaraz trok zich gisteren al terug voor het toernooi in Rome vanwege een armblessure en nu volgt dus Sinner zijn voorbeeld.

Alcaraz die de afgelopen twee jaar de sterkste was in Madrid meldde zich eerder al af voor de toernooien van Barcelona en Monte Carlo.

Het toernooi in Rome dat woensdag a.s. begint is het laatste grote voorbereidingstoernooien op Roland Garros. Daarna volgen nog de ATP-toernooien in Genève en Lyon.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Sinner en Alcaraz missen Rome

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Sinner en Alcaraz missen Rome + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Sinner en Alcaraz missen Rome… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten