Novak Djokovic mist het toernooi van Madrid ’24

Novak Djokovic heeft zich afgemeld voor het masters-1000 toernooi op de MUTUA OPEN in Madrid. De huidige lijstaanvoerder van de ATP ranglijst zal niet deelnemen aan de loting van het graveltoernooi, meldt de organisatie. Die heeft de nummer twee van de wereldranglijst -Jannik Sinner uit Italië- nu als eerste geplaatst op het toernooi dat woensdag begint.

Monte Carlo laatst gespeelde toernooi Djokovic

Djokovic werd 10 dagen terug in de halve finales van het masters-1000 toernooi van Monte Carlo uitgeschakeld door de uit Noorwegen afkomstige Casper Ruud. Dat was Djokovic’s eerste toernooi sinds zijn uitschakeling in de 3e ronde van het toernooi van Indian Wells in maart.


“Novak Djokovic zal dit jaar niet deelnemen aan ons toernooi, hopelijk zien wij hem volgend jaar weer terug.”

Feliciano López


Afscheid van Ivanisevic

Daarna meldde de 36-jarige Serviër zich af voor het masters-1000 toernooi van Miami. Ook maakte hij eind maart bekend de samenwerking met coach Goran Ivanisevic stop te zetten na een zeer succesvolle samenwerking.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Getty Images Sport

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tennis teamkleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Novak Djokovic mist Madrid

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Novak Djokovic mist Madrid + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Novak Djokovic mist Madrid… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten