Nadal wil dubbelen met Alcaraz tijdens O.S. 2024

Rafael Nadal is enthousiast over een eventuele dubbel met landgenoot Carlos Alcaraz tijdens de Olympische spelen in Parijs. De meervoudig winnaar van alle grandslams hoopt dat het duo in de aanloop naar het toernooi op enkele toernooien samen kan dubbelen.

Alcaraz wil graag met Nadal dubbelen

Alcaraz -tweevoudig grandslam winnaar- had eerder al laten weten dat hij graag naast zijn voorbeeld wil spelen in Parijs. Op het masters-1000 toernooi in Madrid liet de 20-jarige tennisser weten graag het gesprek hierover aan te gaan met Nadal.


“Als alles goed gaat met mijn fysiek, spelen we.”

Rafael Nadal


We kunnen een geweldig team vormen

“Alcaraz hoeft me niets te vragen. Als alles goed gaat met mijn fysiek, spelen we”, reageerde Nadal in de Spaanse tennis podcast IGUALES. “Het is ook wel spannend voor mij. En als ik het niet verkeerd heb begrepen, ook voor hem. Als we beiden fit genoeg zijn om te spelen, waarom dan niet. We kunnen een geweldig team vormen. Het zou goed zijn voor ons en voor het Spaanse team.”

Nadal tweevoudig Olympisch kampioen

Nadal won in 2008 goud in het enkelspel in de finale tegen Fernando González en in 2016 goud in het dubbelspel. Alcaraz maakt zijn debuut op de Olympische spelen. Het olympisch tennistoernooi vindt plaats op het terrein van Roland Garros waar Nadal in het verleden 14x succesvol was.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Nadal en Alcaraz dubbelen tijdens de O.S. van Parijs

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Nadal en Alcaraz dubbelen tijdens de O.S. van Parijs + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Nadal en Alcaraz dubbelen tijdens de O.S. van Parijs… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten