Nadal en Alcaraz spelen in maart in Las Vegas

Rafael Nadal en Carlos Alcaraz spelen in maart een demonstratiewedstrijd in Las Vegas. De twee Spaanse topspelers -die elkaar voor het laatst ontmoetten tijdens de mutua Madrid open in 2022- toen Alcaraz zijn eerste overwinning pakte na twee eerder verloren wedstrijden, zullen het op 3 maart in Las Vegas opnemen in een wedstrijd getiteld THE NETFLIX SLAM.

Nadal en Alcaraz spelen in maart een demonstratiewedstrijd

De vriendschappelijke wedstrijd tussen Nadal en Alcaraz zou eigenlijk al in 2023 plaatsvinden, maar Nadal moest zich terugtrekken vanwege een blessure die hij vorig jaar tijdens de Australian open opliep. En hoewel het misschien slechts een demonstratiewedstrijd is, is het ook een indicatie dat Nadal van plan is een zo vol mogelijk schema te spelen als hij terugkeert na zijn heupblessure die hij dit jaar op de Australian open opliep en die hem het hele jaar heeft doen toekijken.

Voorbereiding op Indian Wells masters 1000-event

De vriendschappelijke wedstrijd wordt gespeeld kort voor het Indian Wells masters 1000-evenement. Met deze demonstratiewedstrijd lijkt Indian Wells dan ook het komende seizoen in Nadal’s toernooiplanning voor te komen. Nadal maakte eerder deze maand zijn comeback op het Brisbane international bekend. Een ATP 250 toernooi dat als voorbereiding op de Australian open geldt en dat op 31 december begint.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Netflix

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de tofste sport ter wereld, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Nadal en Alcaraz

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Nadal en Alcaraz + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Nadal en Alcaraz… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten