Faillissement Boris Becker beëindigd

Een rechtbank in Londen heeft het persoonlijke faillissement van Boris Becker -voormalig nummer 1 van de wereld- opgeheven. De 56-jarige Duitsers had eerder een akkoord bereikt met zijn (voormalige) schuldeisers meldde zijn Britse advocaat.

Faillissement Becker beëindigd

“Dankzij een overeenkomst met zijn curatoren is het faillissement van Boris Becker dat in 2017 werd uitgesproken juridisch beëindigd door een beslissing van het gerechtshof in Londen”, meldde de advocaat van de zesvoudig grandslam kampioen.


“Ik ben een beter mens als vijf jaar geleden.”

Boris Becker


Korte gevangenisstraf voor Becker

Becker -een voormalig lijstaanvoerder van de wereld- werd in juni 2017 failliet verklaard vanwege problemen met een lening van meer dan drie miljoen pond voor zijn landgoed op het Spaanse Mallorca. Becker werd uiteindelijkmeerdere in april 2022 veroordeeld tot tweeënhalf jaar gevangenisstraf voor het verbergen van bezittingen. Hij werd 8 maanden later vrijgelaten en uitgezet naar Duitsland.

Momenteel is de Duitser vooral actief als commentator, aan het einde van 2023 was hij kort trainer van de Deen Holger Rune.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – faillissement Becker beëindigd

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over faillissement Becker beëindigd + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over faillissement Becker beëindigd… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten