Djokovic verliest in Rome van Tabilo

Novak Djokovic blijft in 2024 ook na het ATP toernooi van Rome nog zonder titel. De Servische lijstaanvoerder van de wereld ging -twee dagen na het “flesincident” met een fan- al in de derde ronde van het tennistoernooi van Rome kansloos onderuit tegen Alejandro Tabilo. De Chileen die net buiten de top 30 staat van de wereld won met 6-2 en 6-3.

Djokovic niet in beste vorm

De 24-voudig grandslam winnaar verkeert niet in al te beste beste vorm en nam dit jaar al afscheid van onder anderen zijn coach Goran Ivanisevic + zijn manager en fitness coach.


“Ik heb goed geslapen en geen last van mijn hoofd maar ga toch een aantal extra tests laten uitvoeren.”

Novak Djokovic


Tabilo gunt Djokovic geen enkel breakpoint

Djokovic verloor de eerste vier games kansloos en hield pas in de vijfde game voor het eerst zijn eigen service. Ook in set twee werd de meervoudig kampioen in Rome direct gebroken. Het lukte de Serviër vervolgens niet om een breakpoint af te dwingen en met een dubbele fout van Djokovic won Tabilo eenvoudig de wedstrijd.

Djokovic kent zodoende een zeer matige voorbereiding op Roland Garros. De Serviër haalde halve finale van Monte Carlo, was afwezig in Madrid en verloor dus al snel in Rome.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Djokovic verliest in Rome

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Djokovic verliest in Rome + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Djokovic verliest in Rome… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten