Djokovic piekt op juiste momenten

Novak Djokovic maakt dit jaar nog geen onuitwisbare indruk. Waar hij in het verleden bijna achteloos succes boekte gaat het dit jaar moeizamer. Eurosport verslaggever Alex Corretja is echter van mening dat Djokovic zich bewust spaart om op de juiste momenten deze zomer te gaan pieken.

Nog geen toernooi overwinning voor Djokovic

Djokovic die de afgelopen week op een wildcard speelde in Genève en daar de halve finale haalde, is op zoek naar de absolute topvorm. En dat is nodig. Djokovic die vorig jaar in Parijs de coupe des Mousquetaires won is er dit seizoen nog niet in geslaagd een toernooi te winnen.

Djokovic spaart krachten

Corretja denkt echter dat Djokovic op dit moment nog niet alles geeft. “Het lijkt erop dat Djokovic bewust wat krachten spaart, om zichzelf niet op te branden in de aanloop naar de komende zomer met de Franse open, Wimbledon, de olympische spelen en de U.S. open”, zo meldde de Spanjaard. “Ik denk dat hij die keuze bewust maakt. Djokovic moet rekening houden met zijn lijf en hij weet dat als geen ander.”

Volg ons op Instagram en maak kans op een unieke tennissweater.

Overige informatie Roland Garros 2024

Het toernooi in Frankrijk wordt gespeeld van 20 mei tot en met 6 juni. Alles wat je wilde weten over Roland Garros kun je hier terugvinden, heb je geen tickets maar wil je het toernooi op TV of streams volgen dan kan dat hier.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Djokovic piekt op juiste moment

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Djokovic piekt op juiste moment + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Djokovic piekt op juiste moment… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten