Djokovic accepteert wildcard voor toernooi van Genéve

“Het voelde alsof er een andere speler in mijn schoenen stond” aldus Novak Djokovic begin deze week. Djokovic die in Rome kansloos verloor van Alejandro Tabilo heeft besloten om een wildcard te accepteren voor het toernooi van Genève om met een beter gevoel naar de Franse open af te reizen.

Djokovic voor het eerst in Genève

De Serviër speelt voor het eerst in Genéve op het ATP-250 toernooi dat vandaag van start gaat. Door zijn late aanmelding moest hij via een wildcard worden toegelaten door de organisatie.

Ondanks de wildcard is de Serviër -die binnenkort jarig is- wel als eerste geplaatst en heeft hij een bye voor de eerste ronde gekregen. In de tweede ronde is Andy Murray een mogelijke opponent. Murray die in de eerste ronde tegen Yannick Hanfmann speelt maakt zijn rentree na een blessure. Djokovic zou zijn 1100e zege op de ATP tour dus kunnen boeken tegen de voormalig nummer van de wereld uit Schotland.


Het voelde alsof er een andere speler in mijn schoenen stond.

Novak Djokovic


Nog geen toernooiwinst voor Djokovic

Djokovic heeft nog geen enkele toernooizege behaald in 2024. Djokovic’s beste prestatie was een halve finale op de Australian open waar hij in vier sets verloor van Jannik Sinner.

Djokovic boekte tot nu toe 12 overwinningen tegen 5 nederlagen. Op de Franse open is hij na winst in 2023 de titelverdediger.

Auteur: Redactie GSTB

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tennis teamkleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Djokovic accepteert wildcard Genève

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Djokovic accepteert wildcard Genève + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Djokovic accepteert wildcard Genève… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten