Adidas dames tenniskleding Roland Garros

In de aanloop naar Roland Garros heeft Adidas haar nieuwste collectie Adidas Paris styles uitgebracht. Adidas is ook dit gravelseizoen hard op weg om de tennissport een boost te geven door middel van innovatieve kleding en op duurzaamheid gerichte producten. De nieuwe Adidas tenniscollectie is dan ook dit seizoen weer gemaakt met baanbrekende innovaties en zorgt er voor dat jij uitstekend bent voorbereid op de tennisbaan.

Adidas Paris styles in geel, wit en zwart

De Adidas dameskleding Paris styles collectie bestaat ook dit gravelseizoen weer uit een breed assortiment kleding van jacks, shirts, tops, rokjes, en broeken tot bijpassende schoenen en aanvullende items zoals caps, sokken en zweetbandjes. De collectie bestaat volledig uit geel, wit en zwarte kleurcombinaties met zeer eenvoudige basis ontwerpen. Geen drukke prints maar slechts simpele kleurvlakken.

Hergebruik van materialen in de Adidas Paris styles 2024

De dames tenniskleding van Adidas is – met de Franse open in het vooruitzicht- vooral ontwikkeld om in zeer warme omstandigheden te spelen. De HEAT.RDY technologie zorgt er voor dat speelsters weinig hinder ondervinden van transpiratie omdat dit snel en effectief wordt afgevoerd en je tijdens het spelen weinig last zult hebben van plakkende kleding. De gestroomlijnde kleding beweegt bij elke slag met je mee en biedt flexibele ondersteuning.

adidas dames rolandgarros1a
adidas dames rolandgarros2a
adidas dames rolandgarros3a
adidas dames rolandgarros4a
adidas dames rolandgarros5a
adidas dames rolandgarros6a
adidas dames rolandgarros7a
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Adidas caps, sokken en zweetbandjes gemaakt van Parley ocean plastic

De caps, sokken en zweetbandjes van Adidas zijn gemaakt van producten die voor zoโ€™n 50-75% uit gerecycled materiaal bestaat. Het absorberende AEROREADY materiaal zorgt er voor dat je zonder problemen een lange wedstrijd op de tennisbaan kunt voltooien!!! Het garen dat in deze stoffen wordt gebruikt is voor zoโ€™n 50% afkomstig uit Parley ocean plastic. Dit is gerecycled plastic afval dat door Adidas onderschept wordt op afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en oevers, waardoor voorkomen wordt dat het onze oceanen kan vervuilen.

Tennissen met de Adidas dameskleding Roland Garros

Met deze Adidas Roland Garros outfit val je absoluut op naast de baan maar de hoogwaardige kleding zorgt er ook voor dat je zonder problemen op de tennisbaan langdurig en intensief kunt blijven doorspelen. In onze optiek leuke en opvallende kleding zeker in combinatie met de nieuwe tennisschoenen.

SPECIFICATIES
specificaties Adidas Paris styles
DOELGROEP dames
MERK Adidas
PASVORM normaal / smal
ONDERGROND n.v.t.
GERECYCLED gedeeltelijk

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geรฏnspireerd is op de Franse open, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas dames tenniskleding Roland Garros

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas dames tenniskleding Roland Garros + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas dames tenniskleding Roland Garros… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten