Adidas dames tennisschoen Paris style – 2024

Het Europese gravelseizoen is inmiddels enkele weken onderweg en dat betekend dat alle grote merken zich weer zullen richten op een nieuwe schoenenlijn waaronder natuurlijk Adidas. In dit artikel lees je kort en beknopt welke vier modellen je o.a. kunt terugvinden in het assortiment Adidas Paris styles. Ben je op zoek naar een nieuwe tennisschoen lees dan verder en maak de juiste keuze!!!

Adidas dames tennisschoenen Paris style

Adidas heeft een aantal nieuwe uitvoeringen in de Paris-tenniscollectie uitgebracht met een klassieke geel/zwarte combinatie als voornaamste eindresultaat. De schoenen passen goed bij de nieuwste Adidas kleding die is uitgebracht en die vrijwel geheel is uitgevoerd in wit, zwart en geel.

Met de geel/zwarte kleuren en modellen laat Adidas zien dat het Duitse merk ook dit jaar weer tot de smaakmakers behoort op het toernooi van Roland Garros. De Adidas dames tennisschoenen zijn ook dit gravelseizoen weer verkrijgbaar in de bekende uitvoeringen zoals de Barricade, de Cybersonic, de Ubersonic en de Avacourt.

Adidas Barricade Paris style gemaakt van gerecycled materiaal

Heers over de baan in deze Adidas Barricade tennisschoenen. Het Torsion system zorgt voor wedstrijdbepalende stabiliteit en de asymmetrische veters zetten je voet klemvast voor snelle wendingen en slides. Een REPETITOR+-middenzool biedt ondersteuning en een soepele overgang tussen elk van je stappen. Geofit Sensepods volgen de natuurlijke vorm van je hiel voor comfort en ondersteuning van de eerste punt tot het laatste punt.

Dit product bestaat voor minstens 20% uit gerecyclede materialen. Door hergebruik van materialen die al eerder zijn gecreëerd, helpt Adidas afval verminderen en ook de afhankelijkheid van beperkt beschikbare grondstoffen. Daarnaast verkleint het de voetafdruk van hun producten.

adidas barricade paris1a
adidas barricade paris2a
zool 3a
zool 4a
adidas barricade paris5a
adidas barricade paris6a
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas barricade dames
DOELGROEP dames
MERK Adidas
PASVORM breed
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 20%

Adidas adizero cybersonic gemaakt met gerecyclede materialen

Bliksemsnel tennis krijgt een gloednieuwe look. Trek deze Adidas adizero cybersonic schoenen aan om iedereen een stap voor te blijven op gravelbanen. Lichtgewicht ENERGYRODS maken abrupte veranderingen van richting mogelijk, en de dunne Lightstrike-middenzool met twee dichtheden is ontworpen om te garanderen dat je altijd op het juiste moment op de juiste plek bent. Het bovenwerk van mesh is uitgerust met een beschermende Adituff-zone, die voor 60% bestaat uit gerecycled BOOST, zodat je jezelf kunt pushen zonder je druk te maken over slijtage.

adidas cybersonic1
adidas cybersonic2
adidas cybersonic3
adidas cybersonic4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas cybersonic dames
DOELGROEP dames
MERK Adidas
PASVORM smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED ja/nee

Lichtgewicht tennisschoen Ubersonic gemaakt met Parley Ocean Plastic

De ultieme expressie van snelheid op een tennisbaan. Deze adidas Adizero Ubersonic schoen ondersteunt extreme laterale bewegingen met een versterkt, lichtgewicht bovenwerk van mesh. De combinatie van een responsieve Lightstrike-middenzool en de stroeve Adiwear-loopzool versterkt instinctief spel op hardcourtbanen.

De zones die het snelst slijten, zijn voorzien van Adituff die deels bestaat uit gerecycled BOOST-materiaal, zodat je game na game alles kunt blijven geven. Het bovenwerk bestaat voor ten minste 50% uit verschillende gerecyclede materialen. Dit product vertegenwoordigt slechts één van Adidas’ oplossingen om te helpen een einde te maken aan plastic afval.

adidas ubersonic dames1
adidas ubersonic dames2
adidas ubersonic dames3
adidas ubersonic dames4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas ubersonic dames
DOELGROEP dames
MERK Adidas
PASVORM smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 50%

Adidas tennisschoen voor vrouwen gemaakt met gerecycled materiaal

Deze voor kampioenen ontworpen adidas tennisschoenen bieden de stabiliteit en het comfort die je nodig hebt op gravelbanen. Ze zijn gemaakt voor vrouwelijke sporters, met een ademend bovenwerk van mesh en een lage boord voor verbeterd comfort. De Bounce Pro-middenzool levert responsieve demping bij elk punt en het Torsion system houdt je stabiel.

Dit product bestaat voor minstens 20% uit gerecyclede materialen. Door hergebruik van materialen die al eerder zijn gecreëerd, helpt Adidas afval verminderen en ook onze afhankelijkheid van beperkt beschikbare grondstoffen. Daarnaast verkleint het de voetafdruk van Adidas’ producten.

adidas avacourt1
adidas avacourt2
adidas avacourt3
adidas avacourt4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas avacourt dames
DOELGROEP dames
MERK Adidas
PASVORM gemiddeld
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 20%

Informatie Roland Garros 2024

Alles wat je wilde weten over Roland Garros kun je hier terugvinden, heb je geen tickets maar wil je het toernooi op TV of streams volgen dan kan dat hier. Het toernooi in Frankrijk wordt gespeeld van 20 mei tot en met 6 juni.


Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Franse open 2024, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas dames tennisschoen

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas dames tennisschoen + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas dames tennisschoen… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten