Adidas heren tennisschoenen Roland Garros 2024

Het Europese gravelseizoen is weer begonnen en dat zorgt er voor dat Adidas weer met nieuwe en opvallende Adidas heren tennisschoenen het gravelseizoen opent. Niet alleen het tijdstip voor de Adidas atleten om hun krachten te meten op de baan maar ook een mooi moment voor Adidas om de nieuwe Paris-tenniscollectie te presenteren aan de tennisfans voor het komende gravelseizoen en Roland Garros in het bijzonder. In dit artikel bekijken we de drie verschillende modellen die ook dit jaar weer beschikbaar zijn bij Adidasย 

Adidas heren tennisschoenen Roland Garros

Adidas heeft wederom een aantal mooi vormgegeven Paris-tenniscollectie modellen uitgebracht met een leuke en opvallende donkergele/zwarte combi als eindresultaat. Het merk kenmerkt zich de laatste jaren veelal met opvallende kleding- en schoenen combinaties die zeer tot de verbeelding spreken.

Met de geel/zwarte kleuren en modellen laat Adidas zien dat het Duitse merk ook dit jaar absoluut tot de smaakmakers behoort op Roland Garros. De kleuren die Adidas de komende Franse open 2024 introduceert passen goed bij de kleding en de aardse tinten waar het gravel op Roland Garros om bekend staat. De Adidas herenschoenen zijn ook dit gravelseizoen weer verkrijgbaar in de bekende uitvoeringen zoals de Barricade, de Cybersonic en de Ubersonic.

Scoor je punten met Adidas tennisschoenen die zijn gemaakt van gerecycled materiaal

Heers over de baan in deze adidas Barricade tennisschoenen. Het Torsion system zorgt voor wedstrijdbepalende stabiliteit en de asymmetrische veters zetten je voet klemvast voor snelle wendingen en slides.

Een REPETITOR+-middenzool biedt ondersteuning en een soepele overgang tussen elk van je stappen. Geofit sensepods volgen de natuurlijke vorm van je hiel voor comfort en ondersteuning van de eerste tot het laatste punt.

De buitenzool biedt langdurige grip op de banen en zorgt voor uitzonderlijke slijtvastheid bij intensief gebruik. De gravel tennisschoen biedt dankzij het profiel van de zool uitstekende grip op de banen.

adidas barricade paris1a
adidas barricade paris2a
zool 3a
zool 4a
adidas barricade paris5a
adidas barricade paris6a
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas barricade
DOELGROEP heren
MERK Adidas
PASVORM breed
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 20%

Tennisschoenen voor snel reageren op de baan, gemaakt met gerecycled materiaal

Bliksemsnel tennis krijgt een gloednieuwe look. Trek deze adidas adizero Cybersonic schoenen aan om iedereen een stap voor te blijven op gravelbanen. Lichtgewicht ENERGYRODS leveren snelle voortstuwing voor abrupte veranderingen van richting en door de dunne Lightstrike-middenzool in twee dichtheden ben je altijd op het juiste moment op de juiste plek.

Het bovenwerk van mesh is uitgerust met een slijtzone van gerecycled Adituff, zodat je jezelf kunt pushen zonder je druk te maken over beschadigingen.

adidas cybersonic1
adidas cybersonic2
adidas cybersonic3
adidas cybersonic4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas cybersonic
DOELGROEP heren
MERK Adidas
PASVORM smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED ja/nee

Lichtgewicht tennisschoenen die zijn gemaakt met Parley Ocean Plastic

De ultieme expressie van snelheid op een tennisbaan. Deze adidas Adizero Ubersonic schoen ondersteunt extreme laterale bewegingen met een versterkt, lichtgewicht bovenwerk van mesh. De combinatie van een responsieve Lightstrike-middenzool en de stroeve Adiwear-loopzool versterkt instinctief spel op gravelbanen. De zones die het snelst slijten, zijn voorzien van een Adituff-slijtvlak dat deels bestaat uit gerecycled BOOST-materiaal, zodat je game na game alles kunt blijven geven.

Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt met high-performance garen dat voor minimaal 50% bestaat uit Parley Ocean Plastic: geรผpcycled plastic afval dat voordat het de oceanen kan vervuilen onderschept wordt op afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kuststroken. De andere 50% van het garen bestaat uit gerecycled polyester.

adidas ubersonic1
adidas ubersonic2
adidas ubersonic3
adidas ubersonic4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas ubersonic
DOELGROEP heren
MERK Adidas
PASVORM smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 50%

Informatie Roland Garros 2024

Alles wat je wilde weten over Roland Garros kun je hier terugvinden, heb je geen tickets maar wil je het toernooi op TV of streams volgen dan kan dat hier. Het toernooi in Frankrijk wordt gespeeld van 20 mei tot en met 6 juni.


Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geรฏnspireerd is op de Franse open 2024, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas heren tennisschoenen Roland Garros

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas heren tennisschoenen Roland Garros + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas heren tennisschoenen Roland Garros… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten