Nieuwe ASICS SOLUTION SPEED™ FF 3 tennisschoen

ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor heren tennissers.
ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor heren tennissers.
ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor heren tennissers.
ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor heren tennissers.
ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor vrouwelijke tennissters.
ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor vrouwelijke tennissters.
ASICS-SOLUTION-SPEED-FF-3 voor vrouwelijke tennissters.

Geef je spel meer snelheid en flexibiliteit met de nieuwe ASICS SOLUTION SPEED™ FF 3 tennisschoen

ASICS introduceert de PRECISION-SOLE™ technologie, voor een betere balans tussen grip en flexibiliteit

ASICS lanceert de nieuwe SOLUTION SPEED™ FF 3 tennisschoen, met PRECISION-SOLE™ technologie. De PRECISION-SOLE™ is ontwikkeld met geavanceerde 3D-modellen en ASICS’ traditionele Japanse vakmanschap. Met als resultaat een betere combinatie van grip en flexibiliteit op de tennisbaan – essentieel voor de snelle all-court speler. Naast het verbeteren en versnellen van prestaties biedt ASICS met dit model, als eerste in de industrie, transparantie over de CO₂-uitstoot per paar.

Vernieuwde SPEEDTRUSS™ technologie

Met de vernieuwde SPEEDTRUSS™ technologie kun je op de baan rekenen op meer flexibiliteit en snelheid, wat zorgt voor een snellere start. Gecombineerd met het verbeterde ademend vermogen biedt de nieuwe tennisschoen een lichtere en comfortabelere ervaring dan zijn voorganger.

ASICS ontwikkelt tennisschoenen op basis van speelstijlen, de manier waarop een tennisser beweegt op de baan. De SOLUTION SPEED FF™ 3 is het topmodel van de all-court speelstijl. Deze speler is op zoek naar meer snelheid, flexibiliteit en een ultralicht gevoel zonder in te moeten leveren op comfort.

“Bij elk nieuw product dat we lanceren, vertrekken we vanuit de kernpijlers van de ASICS Ontwerpfilosofie: ASICS gebruikt slijtagetests voor atleten, biomechanische wetenschap, gerecyclede materialen en decennia van voortdurende innovatie om producten te maken die het beste aanvoelen voor lichaam en geest”, zegt Tatsuya Ishikawa, global Product Manager, tennisschoenen. “De Solution Speed FF™ 3 bewijst dit proces en we zijn ervan overtuigd dat het een game-changer zal zijn voor de snelle all-court speler.”

De SOLUTION SPEED FF 3 is tijdens het ontwerp- en ontwikkelingsproces getest door professionele tennisspelers Alex de Minaur en Belinda Bencic.

“Ik ben in april 2023 bij het ASICS-team gekomen, maar eigenlijk is de Solution Speed FF™-serie al heel lang mijn go-to schoen”, zegt Belinda Bencic. “Ik ben erg blij dat ik zo’n sterk tennismerk mag vertegenwoordigen. Nu ik dichter bij het team sta, ben ik onder de indruk van hoe serieus ze elk detail nemen.”

“Het was een toffe ervaring, om mijn feedback te kunnen geven op hoe deze goede schoen nog beter kon worden gemaakt,” vindt Alex de Minaur. “Voor de SOLUTION SPEED FF™ 3 hebben ze precies gedaan wat ik nodig had: meer flexibiliteit en een lichter gevoel, maar ook een serieuze ontwikkeling met de PRECISON-SOLE™ buitenzool. Het toont het oog voor detail dat ASICS altijd heeft bij het maken van nieuwe tennisschoenen en daarom zijn ze voor mij de beste. Ik weet dat als ik met ASICS op de baan stap, ik erop kan vertrouwen dat ik het beste in de sport draag.”

Een lichtere voetafdruk voor een betere toekomst

De SOLUTION SPEED FF™ 3 is de eerste tennisschoen in de industrie met het transparantielogo dat de totale CO₂-uitstoot voor elk paar schoenen weergeeft. Een belangrijke stap in het verlagen van de totale uitstoot in de productieketen voor een betere toekomst.

Ga naar ASICS.nl voor meer informatie over de wereldwijde beschikbaarheid van de SOLUTION SPEED FF™ 3.

Auteur: persbericht Asics // Fotografie: Asics tennis

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de AO 2024, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – ASICS SOLUTION SPEED™ FF 3

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over ASICS SOLUTION SPEED™ FF 3 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over ASICS SOLUTION SPEED™ FF 3… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten