Grigor Dimitrov verslaat Andy Murray in Brisbane

Grigor Dimitrov heeft zich op het eerste ATP-toernooi van het jaar in Brisbane langs Andy Murray geworsteld. Het werd 4-6 / 7-5 en 6-2 voor de Bulgaar. Dimitrov die als tweede geplaatst is in de Australische stad won de avondpartij op nieuwjaarsdag in bijna 2,5 uur. Dimitrov, die momenteel net binnen de top-15 staat, sloot de wedstrijd af met een ace

Brisbane terug op de tenniskalender

Het ATP-toernooi van Brisbane is teruggekeerd op de tenniskalender nadat een aantal edities niet werden gespeeld door o.a. de uitbraak van het coronavirus en veranderingen op de tenniskalender. Dimitrov won het toernooi eerder in 2017. Murray was de sterkste -tijdens het voorbereidingstoernooi op de Australian open- in 2012 en 2013.

Dinsdag komt voormalig nummer 1 Rafael Nadal in actie in Australië. De 22-voudig grandslamkampioen neemt het in de openingsronde op tegen voormalig nummer 3 Dominic Thiem uit Oostenrijk.

Auteur: Redactie GSTB

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste sport die er is, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Grigor Dimitrov

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Grigor Dimitrov + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Grigor Dimitrov… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten