Berrettini niet op Australian open 2024

De Italiaan Matteo Berrettini heeft zich op het laatste moment moeten afmelden voor de Australian open in Melbourne. De Italiaan die in het verleden de halve finale haalde tegen Rafael Nadal zou het in zijn eerste ronde opnemen tegen de Griek Stefanos Tsitsipas.

Berrettini ontbreekt door voetblessure

De partij tussen de Italiaan en de als 7e geplaatste Griek stond voor maandag gepland op het centre court in Melbourne. Berrettini heeft zich af moeten door een opgelopen voetblessure. Door blessureleed is de voormalig Wimbledon finalist inmiddels afgezakt naar plek 125 op de wereldranglijst.

Volg ons op Instagram en maak kans op een unieke tennissweater.

Voormalig halve finalist in 2022

De voormalig Italiaanse nummer 1 haalde twee jaar terug de laatste vier op de Australian open. Hij verloor toen van de uiteindelijke winnaar Rafael Nadal in 4 sets. Tsitsipas treft nu in de eerste ronde de Belg Zizou Bergs.

Auteur: Redactie GSTB

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de AO 2024, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Matteo Berrettini

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Matteo Berrettini + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Matteo Berrettini… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten