Loting Australian open – Van de Zandschulp treft Sinner op AO 2024

Botic van de Zandschulp heeft het niet getroffen tijdens de loting voor de Australian open in Melbourne. De Nederlandse tennisser werd gekoppeld aan de “man in vorm” Jannik Sinner. De Italiaanse nummer vier van de wereld eindigde het seizoen 2023 met uitstekende resultaten en versloeg onder meer 2x Novak Djokovic, Carlos Alcaraz en Daniil Medvedev. Tallon Griekspoor -als 28e geplaatst- speelt tegen de Rus Roman Safiullin.

Tsitsipas treft Berrettini

Tienvoudig winnaar en titelverdediger Novak Djokovic is in de eerste ronde gekoppeld aan een qualifier. Zijn tegenstander is dus nog niet bekend. De Serviër kan in de kwartfinale verliezend finalist Stefanos Tsitsipas treffen. Tsitsipas die als 7e is geplaatst heeft een zeer lastige eerste ronde en treft daarin voormalig top-10 speler Matteo Berrettini.

Volg ons op Instagram en maak kans op een unieke tennissweater.

Griekspoor treft Roman Safiullin

Tallon Griekspoor werd in Melbourne gekoppeld aan Roman Safiullin uit Rusland die net binnen de top-40 staat op de ATP-ranglijst. Een op het eerste gezicht gunstigere loting al heeft Safiullin een sterke start van het tennisjaar gemaakt. Zo versloeg hij dit jaar o.a. de Amerikaan Ben Shelton.

In de tweede ronde daarna komt Griekspoor mogelijk te spelen tegen het Franse toptalent Arthur Fils. Holger Rune -die als 8e is geplaatst- is in ronde drie zijn potentiële tegenstander.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Getty Images Sport

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australian open, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – loting Australian open Van de Zandschulp

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over loting Australian open Van de Zandschulp + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over loting Australian open Van de Zandschulp… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten