Adidas heren tennisschoenen Australian open 2024

Een nieuw tennisseizoen en dat zorgt er voor dat Adidas weer met nieuwe en opvallende Adidas heren tennisschoenen Australian open het tennisseizoen opent. Niet alleen een mooi moment voor de door Adidas gesponsorde tennissers om de krachten met hun opponenten te meten maar ook een nieuwe start voor Adidas om zich te presenteren aan de tennisfans voor het komende tennisseizoen. In dit artikel trappen we het nieuwe seizoen 2024 af met de Adidas herenschoenen Melbourne styles. Meerdere topmodellen hebben een AO 2024 make-over gekregen!!! 

Adidas heren tennisschoenen Australian open

Adidas zorgt er wederom voor dat het merk en de spelers opvallen met hippe designs en kwalitatief hoogwaardige schoenen, het merk kenmerkt zich de laatste jaren veelal met opvallende kleding- en schoenencombinaties die zeer tot de verbeelding spreken.

Met lichtgroene en fluorgroene kleuren en modellen laat Adidas zien dat het merk ook dit jaar absoluut tot de smaakmakers behoort op de Australian open. De kleuren die Adidas de komende Australian open 2024 introduceert passen goed bij de kleding en de frisse pasteltinten en fluroriserende kleuren combineren goed met de blauwe uitstraling van de Australian open. De Adidas herenschoenen zijn weer verkrijgbaar in de bekende uitvoeringen zoals de Barricade, de Cybersonic en de Ubersonic.

Domineer elk punt in tennisschoenen die zijn gemaakt met gerecycled materiaal

Heers over de baan in deze Adidas barricade tennisschoenen. Het Torsion System zorgt voor wedstrijdbepalende stabiliteit en de asymmetrische veters zetten je voet klemvast voor snelle wendingen en slides. Een REPETITOR-middenzool biedt ondersteuning en een soepele overgang tussen je stappen. Geofit Sensepods volgen de natuurlijke vorm van je hiel voor comfort en ondersteuning van de eerste tot de laatste matchpoint.

Dit product bestaat voor minstens 20% uit gerecyclede materialen. Door hergebruik van materialen die al eerder zijn gecreëerd, helpt Adidas afval verminderen en ook de afhankelijkheid van beperkt beschikbare grondstoffen. Daarnaast verkleint het de voetafdruk van hun producten.

De buitenzool biedt langdurige grip en zorgt voor uitzonderlijke slijtvastheid bij intensief gebruik. De schoen biedt dankzij het profiel van de zool uitstekende grip op hardcourtbanen.

adidas barricade heren melbourne1
adidas barricade heren melbourne2
adidas barricade heren melbourne3
adidas barricade heren melbourne4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas barricade
DOELGROEP heren
MERK Adidas
PASVORM breed
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 20%

Tennisschoenen voor snel reageren op de baan, gemaakt met gerecycled materiaal

Bliksemsnel tennis krijgt een gloednieuwe look. Trek deze Adidas adizero cybersonic schoenen aan om iedereen een stap voor te blijven op hardcourtbanen. Lichtgewicht ENERGYRODS maken abrupte veranderingen van richting mogelijk, en de dunne Lightstrike-middenzool met twee dichtheden is ontworpen om te garanderen dat je altijd op het juiste moment op de juiste plek bent.

Het bovenwerk van mesh is uitgerust met een beschermende Adituff-zone die voor 60% bestaat uit gerecycled BOOST, zodat je jezelf kunt pushen zonder je druk te maken over slijtage. Met de demping in de middenzool blijft je voet stabiel en kan je meer snelheid en kracht meegeven aan je loopacties.

adidas cybersonic heren melbourne1
adidas cybersonic heren melbourne2
adidas cybersonic heren melbourne3
adidas cybersonic heren melbourne4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas cybersonic
DOELGROEP heren
MERK Adidas
PASVORM smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED ja/nee

Lichtgewicht tennisschoenen die zijn gemaakt met Parley Ocean Plastic

De ultieme expressie van snelheid op een tennisbaan. Deze Adidas adizero ubersonic schoen ondersteunt extreme laterale bewegingen met een versterkt, lichtgewicht bovenwerk van mesh. De combinatie van een responsieve Lightstrike-middenzool en de stroeve Adiwear-loopzool versterkt instinctief spel op hardcourtbanen. De zones die het snelst slijten, zijn voorzien van Adituff die deels bestaat uit gerecycled BOOST-materiaal, zodat je game na game alles kunt blijven geven.

Het bovenwerk van deze schoen is gemaakt met high-performance garen dat voor minimaal 50% bestaat uit Parley Ocean Plastic: geüpcycled plastic afval dat voordat het de oceanen kan vervuilen onderschept wordt op afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en kuststroken. De andere 50% van het garen bestaat uit gerecycled polyester.

adidas ubersonic heren melbourne1
adidas ubersonic heren melbourne2
adidas ubersonic heren melbourne3
adidas ubersonic heren melbourne4
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
SPECIFICATIES
specificaties model Adidas ubersonic
DOELGROEP heren
MERK Adidas
PASVORM smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED 50%

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australian open 2024, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas Australian open 2024

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas Australian open 2024 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas Australian open 2024… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten