Aranxta Rus loopt plek in kwartfinales mis in Frankrijk

Arantxa Rus is er niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken van het WTA-toernooi van Limoges in Frankrijk. De beste tennisster van Nederland van dit moment verloor op het indoortoernooi in Frankrijk van Elsa Jacquemot. De Française momenteel de nummer 235 van de wereld won met 6-4 6-4 . De twee sets duurden een uur en 49 minuten.

Rus als derde geplaatst in

De 33-jarige Rus die op dit moment net buiten de top-50 staat was als derde geplaatst in Limoges.

Nu voorbereiden op de United cup

Aranxta Rus gaat zich nu voorbereiden op de United cup in Australië, het landentoernooi dat eind december begint. Ze is daar de Nederlandse kopvrouw. Tallon Griekspoor is de kopman van Nederland op het toernooi dat als een van de voorbereidingen geldt voor de Australian open 2024.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste sport ter wereld, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Aranxta Rus

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Aranxta Rus + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Aranxta Rus… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten