Angelique Kerber verliest bij rentree na zwangerschap

De Duitse tennisster Angelique Kerber heeft na een afwezigheid van 18 maanden haar rentree op de tennisbaan gemaakt. De voormalige nummer één op de WTA-tour verloor bij de United cup in het Sydney van de Italiaanse Jasmine Paolini met 4-6 / 5-7. De 35-jarige Kerber werd in februari moeder van een dochtertje.

Kerber bereidt zich voor op Australian open

Kerber bereidt zich voor op het eerste grandslamtoernooi van 2024. De organisatie van de Australian open laat haar toe met een wildcard. In 2016 wist de Duitse verrassend de Australian open te winnen door in de finale af te rekenen met Serena Williams.

Volg ons op Instagram en maak kans op een unieke tennissweater.

Osaka wint wel bij rentree na zwangerschap

De Japanse tennisster Naomi Osaka heeft wel haar eerste wedstrijd na ruim vijftien maanden gewonnen. Osaka -net als Kerber een voormalig nummer één- was bij haar rentree met 6-3 / 7-6 (9) de meerdere van de Duitse Tamara Korpatsch. Osaka werd net als Kerber moeder van een dochter in juli van het afgelopen jaar.


“Ik ben best trots op mezelf en denk dat ik een goed niveau heb laten zien.”

Naomi Osaka


Osaka kwam -half september 2022- voor het laatst in actie op het WTA-toernooi van Tokio. Daar gaf ze echter al na een game op. De Japanse heeft meerdere grandslam titels op haar naam staan. In 2018 en 2020 won ze de U.S. open. In Melbourne was ze in 2019 en 2021 was de beste op de Australian open.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de mooiste sport, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Angelique Kerber

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Angelique Kerber + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Angelique Kerber… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten