Kies de juiste Adidas tennisschoenen

In dit artikel leiden we je door het volledige Adidas aanbod tennisschoenen die er momenteel op de markt zijn. Hopelijk kun je na dit artikel dan de juiste Adidas tennisschoenen kiezen die perfect passen bij je tennisspel. Er zijn namelijk flink wat verschillende Adidas tennisschoenen op de markt, dus hoe kies je het juiste model Adidas tennisschoen? 

Adidas tennisschoenen

Sommige spelers kiezen voor een duurzame schoen, andere juist voor een lichtere schoen en weer anderen kiezen liever een wat eenvoudigere schoen in een lagere prijsklasse. Adidas biedt een breed scala aan schoenen zodat je altijd wel een model vindt dat bij je past. Voor vrijwel alle modellen geldt dat ze er voor dames of heren zijn, als het enkel een dames- of herenmodel betreft dan wordt dat in het onderstaande artikel duidelijk gemaakt.


Adidas avacourt

De Adidas avacourt is door Adidas ontwikkeld met als doel de best mogelijke dames tennisschoen in het tennis te produceren. Het laatste waar spelers op de baan aan willen denken is namelijk hun schoenen. “Deze schoenen moet je te allen tijde kunnen dragen zonder blaren, ongemak of verwondingen”, aldus Adidas. De schoen valt zeer zeker op en is een van de mooiste modellen die Adidas biedt op dit moment.

Adidas heeft een aantal optimalisaties op huidige technologieën doorgevoerd. Zo heeft Adidas een nieuwe (gelaagde) tussenzool ontworpen die zorgt voor een geoptimaliseerde mix van zachte en stabiele demping. Verder is ook het torsion systeem in de schoen geoptimaliseerd. Door de middenvoet te ondersteunen met het torsion systeem, rolt de voet namelijk beter af. Dit zorgt voor minder belasting en minder blessures. And last but not least… de schoen ziet er ook gewoon heel erg mooi uit en is exclusief voor dames!!!

adidas avacourt blauw
adidas avacourt wit
adidas avacourt groen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas barricade tennisschoen

De legendarische Barricade is inmiddels een vertrouwd gezicht in het Adidas tennis assortiment. De Barricade biedt een solide ondersteuning plus veel stabiliteit in combinatie met een uitstekende duurzaamheid.

De schoen heeft een lichtgewicht bovenwerk van air-mesh en TPU. Dankzij deze materialen bezit de schoen veel comfort, goede ondersteuning en duurzaamheid. Dankzij de demping in de middenzool blijft je voet stabiel en kan je meer snelheid en kracht meegeven aan je loopacties. De buitenzool biedt langdurige grip en zorgt voor uitzonderlijke slijtvastheid bij intensief gebruik. De schoen biedt dankzij het profiel van de zool uitstekende grip op tennisbaan. Een uitgebreidere omschrijving van de Adidas barricade vind je in dit artikel terug.

adidas barricade heren donkergroen
adidas barricade heren zwart
adidas barricade heren lichtgroen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas courtflash

De Adidas courtflash-schoenen waren eerder bekend als de Adidas court control tennisschoenen. Deze schoen is een uitstekende keuze voor spelers die op zoek zijn naar een lichtgewicht schoen met voldoende comfort tegen een aantrekkelijke prijs.

De ADIWEAR™6 buitenzool biedt langdurige grip en zorgt voor goede slijtvastheid bij intensief gebruik op de baan. De schoen biedt dankzij het profiel van de zool uitstekende grip op smashcourt, hardcourt en gravelbanen.

adidas courtflash zwart
adidas courtflash wit
adidas courtflash zwart wit
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas courtjam tennisschoen

De Adidas courtjam is een schoen met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De schoen is Adidas meest duurzame schoen in het assortiment tot ongeveer 100 euro.

De schoenen zijn gemaakt van duurzaam materiaal, waardoor ze comfortabel en stevig zitten. De schoenen hebben een normale pasvorm en zijn ideaal voor zowel beginnende als ervaren spelers. Bovendien hebben ze een zool bestemd voor meerdere ondergronden.

adidas courtjam wit groen
adidas courtjam groen
adidas courtjam wit
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas cybersonic

De Adidas adizero cybersonic is een van de topmodellen uit de schoenencollectie van Adidas. Deze lichtgewicht schoen houdt je stabiel tijdens extreme acties op de hele baan. De schoen heeft een redelijk smalle pasvorm en is verkrijgbaar voor dames en heren.

De ADIWEAR™6 buitenzool biedt langdurige grip en zorgt voor uitzonderlijke slijtvastheid bij intensief gebruik. De schoen biedt dankzij het profiel van de zool uitstekende grip op gravel, hardcourt en smashcourt. Een uitgebreidere omschrijving van de Adidas cybersonic vind je in dit artikel terug.

adidas cybersonic wit rood
adidas cybersonic wit paars
adidas cybersonic wit groen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas defiant tennisschoen

De Adidas defiant generation is een comfortabele en gestroomlijnde tennisschoen. Deze schoenen hebben responsieve Bounce-demping en een intern ondersteuningssysteem voor top prestaties op de tennisbaan. Met hun stijlvolle uiterlijk zijn deze schoenen geweldig om zowel op als buiten het veld te dragen.

De schoenen hebben een lichtgewicht ademend bovenwerk van canvas en meerlaags mesh, wat ervoor zorgt dat ze lang mee zullen gaan. De schoen heeft een fijne pasvorm, waardoor de ondersteuning wordt vergroot. Met de demping in de middenzool blijft je voet stabiel en kan je meer snelheid en kracht meegeven aan je loopacties.

adidas defiant beige
adidas defiant zwart
adidas defiant groen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas gamecourt

De Adidas gamecourt is de perfecte schoen voor iedereen die net begint met tennis of voor iedereen die slechts een enkele keer per jaar speelt. De schoenen hebben een aantrekkelijke prijs en bieden toch alle ondersteuning die nodig is op de tennisbaan. Kortom een ideaal instapmodel voor mensen die tennis een kans willen geven.

De schoenen hebben een lichtgewicht ademend bovenwerk van mesh en TPU, wat ervoor zorgt dat ze lang mee zullen gaan. Met de demping in de Cloudfoam-middenzool blijft je voet stabiel en kan je ruim voldoende snelheid en kracht meegeven tijdens het tennissen.

adidas gamecourt groen
adidas gamecourt lichtblauw
adidas gamecourt zwart
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas solematch control tennisschoen

De Adidas solematch is gemaakt van gerecyclede materialen zoals BOOST-materiaal voor extra duurzaamheid op plekken met veel slijtage. Stabiel en toch licht biedt deze schoen goede ondersteuning en duurzaamheid voor spelers op alle niveaus.

De ADIWEAR buitenzool biedt langdurige grip en zorgt voor uitzonderlijke slijtvastheid bij intensief gebruik. De schoen biedt dankzij het profiel van de zool een uitstekende grip op banen met smashcourt, hardcourt en gravel.

adidas solematch wit
adidas solematch groen
adidas solematch zwart
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Adidas ubersonic

Als je op zoek bent naar een snelle tennisschoen, dan is de ubersonic-lijn de juiste keuze. Dit hoogwaardige model van Adidas is licht en zorgt voor een snel gevoel op de tennisbaan. De Primeknit-constructie zorgt voor een comfortabele sok-pasvorm. De naadloze productie zorgt voor een betere pasvorm en ongeëvenaard comfort. 

De vierde versie van deze Ubersonics krijgt een nieuw dempingssysteem genaamd Lightstrike. Een schoen voor lichtvoetige tennis speelsters en spelers. Het zogeheten 3D TORSION® systeem helpt de schoenen op de juiste plek te buigen, zodat de middenvoet ondersteund wordt terwijl de tenen en de hiel individueel kunnen bewegen.

adidas ubersonic blauw
adidas ubersonic paars
adidas ubersonic groen
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste sport die er is, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas tennisschoenen

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas tennisschoenen + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas tennisschoenen… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten