Williams eenvoudig door op de Australian open

Serena Williams heeft haar favorietenstatus op de Australian open direct bevestigd. In een zeer korte wedstrijd rekende de Amerikaanse eenvoudig af met de Russische Anastasia Potapova. Williams die voorafgaand aan de Australian open het toernooi van Auckland won, versloeg de 18-jarige Potapova met 6-0 en 6-3. Aanstaande woensdag neemt Serena Williams eenvoudig door op de Australian open het in de tweede ronde op tegen Tamara Zidansek die eenvoudig won van de Zuid-Koreaanse Na-Lae Han met 6-3 en 6-3.

Ook Osaka begint sterk

Ook Naomi Osaka is sterk begonnen aan haar Australian open 2020. De nummer drie van de wereld won in twee relatief gemakkelijke sets van de Tsjechische Marie Bouzkova met 6-2 en 6-4. De Japanse -als vierde geplaatst- was duidelijk een klasse te sterk voor de Tsjechische. In de volgende ronde neemt Osaka het op tegen de Chinese Zheng Saisai. De Chinese versloeg in de eerste ronde van de Australian open de Russische Anna Kalinskaya met 6-3 en 6-2.

Barty met de schrik vrij

Het zag er heel even penibel uit maar de nummer één van de plaatstingslijst Ashleigh Barty heeft zich geplaatst voor de tweede ronde op de Australian open 2020. Na verlies van de eerste set tegen de 30-jarige Oekraïense Lesia Tsurenko stelde de Australische met steun van het publiek echter orde op zaken. In de tweede en de derde set walste Barty over Tsurenko heen en won ze de laatste twee sets beide met 6-1 en 6-1. Voor Sloane Stephens -winnares van de U.S. open in 2017- zit het toernooi in Melbourne er al weer op. In drie sets was de Chinese Zhang te sterk voor de voormalig Roland Garros finaliste van 2018.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Getty Images Sport // meer nieuws bij de website van AO

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australian Open van 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Williams AO 2020

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Williams AO 2020 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Williams AO 2020… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten