Shapovalov verrassend onderuit tegen Fucsovics

Denis Shapovalov is verrassend uitgeschakeld in de eerste ronde van de Australian open 2020. De als dertiende geplaatste Canadees verloor onverwachts in vier sets van de Hongaar Marton Fucsovics. Shapovalov een outsider voor de titel, die een uitstekende voorbereiding kende met goede overwinningen op o.a. Zverev en Tsitsipas op de ATP cup verloor met 3-6 / 7-6 / 1-6 en 6-7. 

Blij en trots

Fucsovics was zeer trots en meldde de pers dat hij één van zijn beste wedstrijden ooit speelde. “Ik heb eigenlijk nog nooit verloren hier in de eerste ronde. Ik hou van de sfeer, ik hou van de banen, de snelheid van de baan, ik hou van de ballen, het weer, het is goed om hier te zijn!” vertelde een lachende Fucsovics verslaggevers na de overwinning.

“Ik heb hier goede herinneringen en er waren ook weer veel Hongaarse fans, ze steunden me en dat was erg belangrijk voor mij op de moeilijke momenten.” Het beste grand slam resultaat dat de Hongaar boekte was een vierde ronde die hij in 2018 bereikte en daarin van Roger Federer verloor.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Getty Images Sport // meer nieuws bij de website van AO

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australian Open 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Marton Fucsovics

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Marton Fucsovics + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Marton Fucsovics… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten