Nadal verliest ook in Rome van Hurkacz

Rafael Nadal is in de tweede ronde van het masters-1000 toernooi van Rome kansloos uitgeschakeld. De Spanjaard, die 10 keer de sterkste was in Rome, verloor in twee sets van de Pool Hubert Hurkacz met 1-6 en 3-6.

Nadal mist breakpoints

Nadal die in de eerste ronde bijna drie uur nodig had om te winnen van de Belg Zizou Bergs wist in de eerste game meerdere breakpoints niet te verzilveren. Hij werkte daarna zelf twee breakpoints weg om de stand gelijk te trekken maar was vervolgens kansloos en verloor de set met 1-6.


“De beslissing, zoals je je kan voorstellen, heb ik vandaag niet helemaal scherp voor ogen.”

Rafael Nadal


Nadal blijft hopen op Roland Garros

De Spanjaard verloor in set twee zijn opslag op 1-1 en won vervolgens vrijwel geen punt op de service van de Poolse top-10 speler en was kansloos met 3-6.

Nadal hoopt nog altijd eind mei zijn opwachting te maken op de Franse open, maar durft zich nog niet definitief uit te spreken over zijn deelname.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geรฏnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Nadal verliest ook in Rome

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Nadal verliest ook in Rome + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Nadal verliest ook in Rome… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten