Leuke tennis momenten het afgelopen decennium

Dit keer geen terugblik op een mooie wedstrijd maar een overzicht van leuke tennis momenten het afgelopen decennium op de ATP tour. Grappige momenten op de baan, een hoofdrol voor een leguaan en Roger Federer die Rafael Nadal uitermate grappig vindt. Rondvliegende ledematen, ballen en tennis rackets, spelers die op het net blijven hangen of er voor de verandering eens onderdoor glijden op Queens. En… de Fransen blijken niet alleen op het voetbalveld maar ook op het tennisveld de beste voetballers te zijn. Kijken dus deze leuke tennis momenten!!!

Op deze pagina’s vindt u verwijzingen naar Youtube clips van de mooiste en belangrijkste wedstrijden in het tennis, van de huidige toppers zoals Federer, Djokovic, Nadal, Wawrinka en Murray maar ook de aanstormende talenten zoals Tsitsipas, Zverev, Sinner, Thiem, Shapovalov, Medvedev en De Minaur. Aangevuld natuurlijk met de tennis helden uit een “grijs verleden” zoals Nastase, Borg, McEnroe, Connors, Edberg, Becker, Lendl, Wilander, Courier, Safin, Hewitt, Noah, Muster, Sampras, Agassi, Kuerten, Rafter, Kafelnikov en Ferrero.

(bekijk meer op de website van de ATP: funniest ATP tennis moments in 2010s decade!!!)

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Video screen grab // ATP official website

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de historie van het tennis, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – leuke ATP tennis momenten

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over leuke ATP tennis momenten + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over leuke ATP tennis momenten… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten