Kerber doet mee aan de Australian open

Oud-winnares Angelique Kerber kan gewoon mee doen aan de Australian open die begin 2020 in Melbourne wordt gespeeld. De Duitse -voormalig nummer één van de wereld- bereidt zich begin januari tijdens de toernooien van Brisbane en Adelaide voor op het eerste grandslam-toernooi van het seizoen. Dat heeft haar manager eerder vandaag meegedeeld.

Kerber meldde zich afgelopen zaterdag nog af voor de finale van het demonstratie tennistoernooi van Hawaï. De Duitse had zich tijdens het inspelen licht geblesseerd en wilde geen enkel risico nemen met de Australian open in het vooruitzicht. Het grandslam-toernooi in Melbourne gaat op 20 januari van start.

De 31-jarige Kerber won de Australian open in 2016 door Serena Williams in de finale te verslaan in 3 sets. Daarnaast was ze ook eenmaal de beste op 2 andere grand slams, de U.S. open van 2016 en in 2018 op het toernooi van Wimbledon.

Auteur: Vincent Bons // Fotografie: Getty Images Sport // Australian open official website

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australische tennis kampioenschappen 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Angelique Kerber

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Angelique Kerber + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Angelique Kerber… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

Embed from Getty Images

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten