Blessure gooit roet in het eten voor Nishikori

Kei Nishikori moet helaas verstek laten gaan op de Australian open van 2020. De Japanse tennisser heeft zich -met een elleboogblessure- afgemeld voor de Australian open in Melbourne. De Japanner is onvoldoende hersteld van een operatie die hij in oktober heeft ondergaan. 

“Het was geen makkelijk besluit, want de Australian open is een van mijn favoriete toernooien om te spelen”, meldde de hoogst geplaatste Japanse speler bij de heren.

Nishikori miste in 2018 ook al het eerste grandslamtoernooi van het jaar in Melbourne wegens een blessure. De Japanner speelde in september zijn laatste partij tijdens de U.S. open. De 30-jarige Nishikori zal evenmin deelnemen aan de ATP cup, die over enkele dagen zal beginnen in Australië. Eerder gaf drievoudig grand slam winnaar Andy Murray al aan niet mee te doen aan de Australian open. De voormalige finalist (5 maal) heeft een blessure aan het bekken opgelopen in zijn poging om terug te keren aan de absolute wereldtop.

Auteur: Vincent Bons // Fotografie: Getty Images Sport // australian open official website

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australische tennis kampioenschappen 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Kei Nishikori

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Kei Nishikori + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Kei Nishikori… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

Embed from Getty Images

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten