Griekspoor verslaat Rune in Madrid

Tallon Griekspoor heeft met een prachtige overwinning de laatste 16 bereikt van het masters-1000 toernooi van Madrid. De hoogst geplaatste Nederlander op de ATP ranking was met 6-4 / 4-6 en 6-3 te sterk voor het Deense toptalent Holger Rune. Rune -de nummer 12 van de wereld- leed tegen Griekspoor zijn 10e nederlaag van het jaar.

Griekspoor verslaat Rune in Madrid

Griekspoor -die momenteel als 25e is gerangschikt op de ATP-tour- begon sterk aan de partij en won zijn servicegames in de eerste set vrij eenvoudig. In de zesde game van de set wist hij drie breakpoints niet te verzilveren, maar op 5-4 sloeg hij alsnog toe op de opslag van Rune.


“Hij kan gekke dingen doen Rune.”

Tallon Griekspoor


Griekspoor wordt direct gebroken

Griekspoor leverde in set twee wel direct zijn eigen service in, maar hij bleef de jonge Deen onder druk zetten op zijn opslag. Hij creรซerde nog zeven breakpoints, maar wist er geen te verzilveren. In de beslissende en derde set was het wel direct raak en liep de Nederlander uit naar 3-0. Hij overleefde op 3-1 nog een breakpoint en kwam daarna niet meer in de problemen. Na bijna 2 uur en 15 minuten was de overwinning binnen met een lovegame.

Roeblev volgende tegenstander

Griekspoor speelt in de vierde ronde tegen de Rus Andrej Roeblev, de nummer acht van de wereld. De Rus was in 2 sets te sterk voor Alejandro Davidovich Fokina uit Spanje.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geรฏnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Griekspoor wint van Rune

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Griekspoor wint van Rune + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Griekspoor wint van Rune… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten