Griekspoor redt het niet tegen Roeblev in 1/8 finales

Tallon Griekspoor is er in Madrid niet in geslaagd de kwartfinales te bereiken op het masters-1000 toernooi in de Caja Mágica. De uit Rusland afkomstige Andrej Roeblev -momenteel de nummer 8 van de wereld- was in twee overtuigende sets veel te sterk voor Nederlandser. De 27-jarige Rus won met 6-2 en 6-4.

Roeblev zet druk

Roeblev zette veel druk op Griekspoor met uitmuntende returns en snoeiharde groundstrokes. Roeblev was direct succesvol op zijn eerste breakpoint na een gemiste volley van Griekspoor.

Bij 5-2 kreeg de Rus opnieuw drie breakpoints. Door zijn tweede kans te benutten pakte hij de eerste set eenvoudig. In de tweede set kon Griekspoor beter bijblijven, maar op zijn eerste matchpoint bij een 5-4 voorsprong was het direct raak voor Roeblev.


“De tijd verstrijkt erg snel, het beangstigend.”

Andrey Roeblev


Alcaraz of Struff

In de kwartfinales van het tennistoernooi speelt Roeblev tegen de winnaar van de partij tussen de twee finalisten van vorig jaar, Carlos Alcaraz en de Duitser Jan-Lennard Struff.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Griekspoor verliest van Roeblev

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Griekspoor verliest van Roeblev + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Griekspoor verliest van Roeblev… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten