De Nederlandse deelnemers op Roland Garros

De organisatie van Roland Garros heeft onlangs de deelnemerslijst bekendgemaakt. Het Nederlandse tennis wordt in ieder geval vertegenwoordigd door de Nederlandse deelnemers Tallon Griekspoor en Botic van de Zandschulp bij de mannen en Aranxta Rus bij de dames.

Nederlandse dubbel spelers op Roland Garros 2024

In het dubbelspel zullen o.a. Wesley Koolhof, Robin Haase, Jean-Julien Rojer en Matwe Middelkoop zich laten zien. Demi Schuurs zal bij de dames in het dubbelspel de Nederlandse eer hoog proberen te houden.

Volg ons op Instagram en maak kans op een unieke tennissweater.


“Victory belongs to the most persevering.”

Roland Garros


Qualifiers en protected ranking Roland Garros

Jesper de Jong is als nummer 156 van de wereld niet direct geplaatst voor het hoofdtoernooi, naar verwachting zal de 23-jarige tennisser -na de Australian open- wederom een poging wagen zich voor een grandslam te plaatsen. Bij de mannen maken o.a. Rafael Nadal, Kei Nishikori en Denis Shapovalov gebruik van hun protected ranking.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: eigen beeld

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geรฏnspireerd is op de leukste tennis teamkleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Nederlanders op Roland Garros

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Nederlanders op Roland Garros + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Nederlanders op Roland Garros… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten