Babolat propulse blast voor dames

Rood wit blauwe Babolat propulse voor dames.
Rood wit blauwe Babolat propulse voor dames.
Rood wit blauwe Babolat propulse voor dames.
Babolat propulse voor dames in blauw en lichtblauw.
Babolat propulse voor dames in blauw en lichtblauw.
Babolat propulse voor dames in blauw en lichtblauw.
Babolat propulse voor dames in rood en wit.
Babolat propulse voor dames in rood en wit.
Babolat propulse voor dames in rood en wit.
Babolat propulse voor dames in blauw en lichtblauw.
Babolat propulse voor dames in blauw en lichtblauw.
Babolat propulse voor dames in blauw en lichtblauw.

De Babolat propulse is afkomstig uit de Babolat schoenencollectie en is verkrijgbaar in 2 soorten uitvoeringen. Een uitvoering die enkel gericht is op gravel en kunstgras tennis en een andere uitvoering voor alle andere tennis ondergronden. Al kun je met de Babolat propulse gravel ook eventueel op andere baansoorten uit de voeten dankzij het visgraat profiel. De Babolat schoenen zijn voorzien van innovatieve technologieën in samenwerking met Michelin en een zeer universele pasvorm. De duurzame schoen biedt een uitstekende stabiliteit en zorgt voor veel draagcomfort tijdens het tennissen of tijdens de “derde helft” na een gewonnen wedstrijd. 

Comfortabele pasvorm

De Babolat propulse heeft een comfortabele pasvorm en beschikt over een bovenzijde van lichtgewicht synthetisch materiaal voor veel speelcomfort. De mesh tong en perforaties zorgen voor uitstekende ventilatie tijdens het trainen of spelen. De gebruikte materialen zorgen voor een lange duurzaamheid en dankzij de speciale active flexxion technologie wordt de voet op essentiële punten ondersteund. De tussenzool is speciaal ontworpen om een stabiel baangevoel en extra power te bieden bij iedere stap die u als speler zet. Daarnaast biedt de tussenzool uitstekende schokdemping en extra ondersteuning.

Michelin tennis

De buitenzolen zijn afkomstig dankzij een samenwerking met de Michelin fabrieken. De materialen die normaliter gebruikt worden bij de fabricage van banden, zijn ook gebruikt in de buitenzool van deze tennisschoenen. Dit zorgt voor een slijtvaste schoen die lang en intensief gebruikt kan worden. De schoen is wat zwaarder dan de babaolat pulsion lijn, maar biedt wel betere demping dan deze lichtere schoenen.

Vormgeving

Een aantal jaar terug heeft Babaolat een ontwerper van schoenen bij Nike weggeplukt en dat zie je duidelijk aan deze schoenen. Persoonlijk vind ik ze prachtig vormgegeven, met uitzondering van de rood-witte versie, die is wat saai. Maar de andere versies van de Babolat propulse zijn -in mijn optiek- echte juweeltjes. Er zit “snelheid” in de schoen dankzij de vormgeving, de subtiele grafische patronen, de strepen in de gebruikte letters en de banden aan de zijkant. Het combinatie gebruik van de diverse materialen maakt dat het een erg aantrekkelijk model is voor dames. Ook voor de heren modellen geldt dat deze prachtig zijn vormgegeven… kopen dus!!! Ik ben wel van mening dat deze schoen zich pas kan ontwikkelen tot een klassieker wanneer er ook door spelers grote titels mee worden gewonnen, dat is nu helaas nog niet het geval geweest.

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: diversen // website Babaolat

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de liefde voor tennis, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Babolat propulse

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Babolat propulse + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Babolat propulse… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten