Adidas dameskleding Melbourne – Australian open 2023

In de aanloop naar het nieuwe tennisseizoen heeft Adidas haar nieuwste collectie dameskleding Melbourne styles uitgebracht en dat kan met recht een prachtige collectie genoemd worden. Adidas is continue op weg om de tennissport een boost te geven door middel van innovatie en op duurzaamheid gerichte producten. De nieuwe Adidas tenniscollectie is dan ook gemaakt met baanbrekende innovaties en zorgt er voor dat jij altijd ideaal bent voorbereid op de tennisbaan.

Opvallende prints in combinatie met effen designs

De Adidas dameskleding Melbourne collectie bestaat uit een breed assortiment kleding van jacks, shirts, tops, rokjes, en broeken tot bijpassende schoenen en aanvullende items zoals caps, sokken en zweetbandjes. De collectie valt op door de opvallende prints die goed te combineren zijn met de effen designs die ook verkrijgbaar zijn. Als grafisch vormgever kan ik de collectie -net als de afgelopen jaren tijdens de Australian open- alleen maar bewonderen. 

Hergebruik van materialen

De kleding van Adidas is – met de Australian open in het vooruitzicht- vooral gericht om zonder problemen in warm weer te spelen. De HEAT.RDY technologie zorgt er voor dat je als speler er van verzekerd bent dat transpiratie vocht snel wordt afgevoerd en je tijdens het spelen weinig last zult hebben van plakkende kleding. De kleding is ergonomisch ontworpen om je de beste kansen op succes te bieden.

adidas dames melbourne shirt 1
adidas dames melbourne rok wit 1
adidas dames melbourne jurk 1
adidas dames melbourne rok gekleurd 1
adidas dames melbourne broekje zwart 1
adidas dames melbourne shirt roze 1
adidas dames melbourne jack 1
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
 

Aanvullende items gemaakt van Parley ocean plastic

De caps, sokken en zweetbandjes van Adidas zijn gemaakt van stof die voor zo’n 50-75% uit gerecycled materiaal bestaat. Het vochtabsorberende AEROREADY materiaal zorgt er voor dat je zonder problemen een lange driesetter op de baan kunt voltooien!!! Het garen dat in deze producten wordt gebruikt is voor zo’n 50% afkomstig uit Parley ocean plastic. Dit is gerecycled plastic afval dat onderschept wordt op afgelegen eilanden, stranden, kustgemeenschappen en oevers, waardoor voorkomen wordt dat het onze oceanen kan vervuilen. 

Punt voor punt met de Adidas dameskleding Melbourne

Met deze Adidas outfit val je niet alleen op naast de baan maar de hoogwaardige kleding zorgt er ook voor dat je zonder problemen op de tennisbaan langdurig en intensief kunt tennissen. In onze optiek de mooiste kleding die er deze Australian open is uitgebracht. Naast de kleding heeft Adidas ook bijpassende schoenen ontworpen en onze review kun je hier lezen.

SPECIFICATIES
specificaties Adidas Melbourne styles
DOELGROEP dames
MERK Adidas
PASVORM normaal
ONDERGROND n.v.t.
GERECYCLED ja

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op damestennis, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas Melbourne styles

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas Melbourne styles + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas Melbourne styles… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten