Adidas Australian open 2020 heren

onze beoordeling

10 design

8 toekomstige klassieker

8 duurzaamheid

10 overall beoordeling

Adidas Australian open 2020 heren

Gaan ze “echte” prijzen winnen dat is natuurlijk nog niet bekend maar Adidas heeft de strijd op mode gebied tijdens de Australian open 2020 alvast vakkundig gewonnen. Want… “WAT EEN ONTWERPEN”. Adidas heeft werkelijk geweldige designs voor hun spelers en speelsters ontworpen. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik de uitrusting van Tsitsipas wat saai vind -al hebben ze wel frisse kleuren gekozen- maar de shirts van Zverev en Thiem zijn echt fantastisch, mooie kleuren met prachtig gestreepte designs. In de basis is het misschien helemaal niet super origineel maar door de schuine lijnen in het ontwerp + perforatie in de kleuren balken ontstaat een sportief kleurenpatroon dat echt tot de verbeelding spreekt.

Naast de shirts is gekozen voor simpele effen kleding zoals broeken, jacks en haarbanden. De combinatie van de druk vormgegeven shirts en de rustig vormgegeven andere kledingstukken maakt het -in mijn optiek- absoluut de beste aankoop die liefhebbers van de tennissport voor het aankomende seizoen kunnen doen.

De Adidas collectie bevat de gehele range aan producten inclusief waanzinnige schoenen en is ontworpen voor spelers van ieder niveau. De kleding zorgt voor uitstekende ventilatie tijdens de Australian open 2020 en is zeer duurzaam. De shirts hebben een sportieve “snit” en een normale pasvorm. De kraag van de shirts is rond wat de kleding niet oubollig maakt, de broeken in deze collectie zijn uitgerust met een legging en dat is natuurlijk ook wel weer eens verfrissend om te zien bij Adidas. 

Het lichtgewicht materiaal biedt veel ventilatie en zorgt voor optimale zweetafvoering. De toegepaste climalite® technologie bestaat uit lichtgewicht ademende stoffen die dicht op de huid worden gedragen en die warmte en zweet afvoeren zodat de spelers koel en droog blijven in de warme omstandigheden in Melbourne.

Author: Redactie GSTB // Photography: Adidas // Adidas official website

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australian open in 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas Australian open 2020

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas Australian open 2020 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas Australian open 2020… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.