Adidas Australian open 2020 heren

Voorzijde Adidas wedstrijd shirt Alexander Zverev voor de Australian open 2020.
Achterzijde Adidas wedstrijd shirt Alexander Zverev voor de Australian open 2020.
Korte broek voor uitrusting Alexander Zverev tijdens de Australian open 2020.
Korte broek voor uitrusting Alexander Zverev tijdens de Australian open 2020.
Hippe haarband van Adidas voor o.a. Alexander Zverev.
Witte haarband met blauwe details voor spelers tijdens Australian open.
Buitenaanzicht Adidas schoen voor Alexander Zverev AO2020.
Binnenaanzicht Adidas schoen voor Alexander Zverev AO2020.
Detail zool Adidas tennisschoen Alexander Zverev Australian open 2020.
Detail achterkant Adidas tennisschoen Alexander Zverev Australian open 2020.
Zoom detail schoenen Adidas Australian open 2020.
Voorzijde Adidas wedstrijd shirt Dominic Thiem voor de Australian open 2020.
Achterzijde Adidas wedstrijd shirt Dominic Thiem voor de Australian open 2020.
Korte broek voor uitrusting Alexander Zverev tijdens de Australian open 2020.
Korte broek voor uitrusting Alexander Zverev tijdens de Australian open 2020.

Gaan ze “echte” prijzen winnen dat is natuurlijk nog niet bekend maar Adidas heeft de strijd op mode gebied tijdens de Australian open 2020 alvast vakkundig gewonnen. Want… “WAT EEN ONTWERPEN”. Adidas heeft werkelijk geweldige designs voor hun spelers en speelsters ontworpen. Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat ik de uitrusting van Tsitsipas wat saai vind -al hebben ze wel frisse kleuren gekozen- maar de shirts van Zverev en Thiem zijn echt fantastisch, mooie kleuren met prachtig gestreepte designs. In de basis is het misschien helemaal niet super origineel maar door de schuine lijnen in het ontwerp + perforatie in de kleuren balken ontstaat een sportief kleurenpatroon dat echt tot de verbeelding spreekt.

Adidas Australian open 2020

Naast de shirts is gekozen voor simpele effen kleding zoals broeken, jacks en haarbanden. De combinatie van de druk vormgegeven shirts en de rustig vormgegeven andere kledingstukken maakt het -in mijn optiek- absoluut de beste aankoop die liefhebbers van de tennissport voor het aankomende seizoen kunnen doen.

Brede range aan tennisproducten

De Adidas collectie bevat de gehele range aan producten inclusief waanzinnige schoenen en is ontworpen voor spelers van ieder niveau. De kleding zorgt voor uitstekende ventilatie tijdens de Australian open 2020 en is zeer duurzaam. De shirts hebben een sportieve “snit” en een normale pasvorm. De kraag van de shirts is rond wat de kleding niet oubollig maakt, de broeken in deze collectie zijn uitgerust met een legging en dat is natuurlijk ook wel weer eens verfrissend om te zien bij Adidas. 

Het lichtgewicht materiaal biedt veel ventilatie en zorgt voor optimale zweetafvoering. De toegepaste climalite® technologie bestaat uit lichtgewicht ademende stoffen die dicht op de huid worden gedragen en die warmte en zweet afvoeren zodat de spelers koel en droog blijven in de warme omstandigheden in Melbourne.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Adidas // Adidas herenkleding 

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de Australian open in 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Adidas Australian open 2020

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Adidas Australian open 2020 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Adidas Australian open 2020… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten