Video: Federer – Nadal finale Australian open 2017

Een prachtige wedstrijd en zeker één van de meest verrassende wedstrijden van het afgelopen decennium. Roger Federer die na een blessure van 6 maanden en na een jarenlange afwezigheid op het hoogste schavot toch weer een grand slam weet te winnen tegen niemand minder dan zijn nemesis Rafael Nadal. 

Een geweldige 5-setter die het publiek en ondergetekende -in een sport bar in Rotterdam- op de banken deed staan, een wedstrijd met misschien wel de mooiste rally ooit in de vijfde set. Een rally die de verslaggever deed verzuchten “I will never ever forget this rally!!!” uiteindelijk afgesloten met een hawk-eye beslissing in het voordeel van Federer en Nadal net niet zijn 2e Australian open opleverde.

Op deze pagina’s vindt u verwijzingen naar Youtube clips van de mooiste en belangrijkste wedstrijden in het tennis, van de huidige toppers zoals Federer, Djokovic, Nadal, Wawrinka en Murray maar ook de aanstormende talenten zoals Tsitsipas, Zverev, Sinner, Thiem, Shapovalov, Medvedev en De Minaur. Aangevuld natuurlijk met de tennis helden uit een “grijs verleden” zoals Nastase, Borg, McEnroe, Connors, Edberg, Becker, Lendl, Wilander, Courier, Safin, Hewitt, Noah, Muster, Sampras, Agassi, Kuerten, Rafter, Kafelnikov en Ferrero.

(bekijk meer op de website van de Australian open: Roger Federer vs Rafael Nadal Australian open 2017 finale | AO Classics)

Auteur: Vincent Bons // Fotografie: Video screen grab // ATP official website

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de historie van het tennis, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Federer – Nadal finale Australian open 2017

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Federer – Nadal finale Australian open 2017 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Federer – Nadal finale Australian open 2017… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten