Tsonga ook naar ABN Amro tennis

De afgelopen drie jaar ben ik iedere dag naar het ABN Amro tennis toernooi geweest. Zeven dagen -of soms zelfs negen dagen incl. de quallies- toptennis dankzij een passepartout. Ook dit jaar is het deelnemersveld weer geweldig zodat een passepartout wederom tot de mogelijkheden behoort. Een van mijn favoriete spelers is Jo-Wilfried Tsonga… een mooie en aanvallende tennisser die garant staat voor prachtig tennis. Het is dan ook goed om te lezen dat Tsonga wederom acte de présence geeft. Met het kopen van de passepartout wacht ik dit jaar tot het allerlaatste moment omdat spelers i.v.m. de Australian open toch geregeld afzeggen, anderzijds kwam twee jaar geleden ene Roger Federer onverwachts toch naar het ABN Amro toernooi om nog een keertje de nummer één positie op de ATP ranglijst veilig te stellen.

De inschrijving voor het 47e ABN AMRO World Tennis Tournament is gesloten. Meest in het oog springende inschrijving die werd toegevoegd is die van Jo-Wilfried Tsonga, de winnaar van het toernooi in 2017. Met maar liefst 10 spelers uit de mondiale top-20 aan de start, is er opnieuw een ijzersterk deelnemersveld te bewonderen in Rotterdam Ahoy.

Toernooidirecteur Richard Krajicek: “Het is het spelersveld waar wij jaarlijks op mikken, breed met veel toppers. Op die manier is er iedere dag prachtig tennis te zien en is de kans op spannende wedstrijden het grootst. De mix van jong toptalent en gevestigde waarden levert naar verwachting mooie duels op.”

Drie oud-winnaars, vier spelers uit de top-10

Met Stan Wawrinka (2015), Jo-Wilfried Tsonga (2017) en Gaël Monfils (2019) staan drie oud-winnaars van het ABN AMRO World Tennis Tournament opnieuw aan de start. Titelverdediger Monfils is bovendien één van de vier spelers uit de top-10 die in Rotterdam te bewonderen zijn. Daniil Medvedev (5), Stefanos Tsitsipas (6) en Roberto Bautista Agut (9) behoren eveneens tot de mondiale elite.

(lees meer op de website van het ABM Amro tennis tournament: TSONGA OP DEFINITIEVE SPELERSLIJST ABN AMRO WTT)

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: onbekend // ABN Amro tennis open official website

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op tennis in Rotterdam, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Tsonga

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Tsonga + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Tsonga… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten