Djokovic zegt “stop” tegen Ito

Novak Djokovic heeft eenvoudig de derde ronde bereikt op de Australian open van 2020. In iets meer dan 95 minuten boekte de 16-voudig grand slam kampioen een gemakkelijke overwinning tegen Tatsuma Ito. De Serviër -als tweede geplaatst- won met 6-1 / 6-4 en 6-2 van de Japanner die met een wildcard het hoofdtoernooi in Australië had bereikt. 

In de de volgende ronde speelt Djokovic tegen een andere Japanner… namelijk Yoshihito Nishioka. “Ik speel tegen alle Japanse spelers in het veld.” lachte de Serviër op de baan na afloop van zijn overwinning op de Rod Laver arena. “Nishioka is erg snel, misschien wel de snelste speler op de tour. Ik weet wat zijn sterke en zwakke punten zijn en hopelijk kan ik mijn spelplan uitvoeren.”

Overtuigende Djokovic

Leek de nummer twee van de wereld in de vorige ronde nog wat moeite te hebben na zes intensieve en emotionele wedstrijden tijdens de ATP cup, tegen Ito was daar geen sprake van. De Serviër overtuigde in zijn eigen servicegames en ook tijdens het retourneren. Met zijn overwinning boekte de nummer 2 van de ATP ranglijst zijn 901ste overwinning als prof en bereikte hij voor de dertiende keer in veertien jaar de derde ronde in Australië. 

(bekijk meer op de website van Eurosport Australian open: hoogtepunten Ito – Djokovic)

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Getty Images Sport // verslag op site AO2020 in Engels

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de AO 2020, kijk dan eens op grandslamtennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Djokovic tegen Ito

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Djokovic tegen Ito + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Djokovic tegen Ito… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

Embed from Getty Images

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten