ASICS lanceert nieuwe tennisschoenen Djokovic

Asics court FF Novak 2021.
Inspired together Asics.
Asics gel resolution Novak 2021.
Djokovic nieuwe schoen
Asics solution speed Novak 2021.

ASICS en Novak Djokovic brengen een nieuwe signature collectie tennisschoenen uit.  De capsule collectie, die vanaf nu verkrijgbaar is, omvat een reeks modellen die geschikt zijn voor elk niveau en elke speelstijl, of het nu gaat om baseline, all-court of best-of-both.

Belangrijkste stijlen in de collectie:

  • COURT FF™ NOVAK – De gekozen schoen van Novak Djokovic. De COURT FF NOVAK is ontworpen voor spelers die het net en de baseline bestrijken. Deze schoenen zijn ontworpen om de perfecte balans tussen flexibiliteit en stabiliteit te bieden. De COURT FF schoen is verkrijgbaar in een all court uitvoering of een meer specialistische Asics gravel schoen.
  • GEL-RESOLUTION™ 8 – Ontworpen voor baselinespelers die op zoek zijn naar een sterke en stabiele tennisschoen. De GEL-RESOLUTION schoen is verkrijgbaar in een all court uitvoering of een  Asics gravel schoen.
  • SOLUTION SPEED™ FF 2 – Ontworpen voor all-court spelers die behoefte hebben aan lichtgewicht flexibiliteit voor een snellere start. De SOLUTION SPEED schoen is verkrijgbaar in een all court uitvoering of een meer specialistische Asics gravel schoen.

Asics tennisschoen geïnspireerd op de vlag van Servië

Het kleurenpalet van de collectie is geïnspireerd op de vlag van Servië – het geboorteland van Novak Djokovic. De schoen die hij gaat dragen, de COURT FF NOVAK, heeft ook een persoonlijke inscriptie op de tong met de tekst “Inspired Together“. Dit brengt Djokovic’s overtuiging tot leven dat sport de kracht heeft om mensen over de hele wereld te upliften, te verenigen en te inspireren.

Novak Djokovic: “Ik ben er trots op dat ik deze collectie met ASICS mag lanceren, een combinatie van technologie en design. ASICS houdt altijd rekening met mijn technische feedback, maar nu ik ook deel uitmaak van de discussie in het ontwerpproces van de COURT FF NOVAK, is dat speciaal. Terwijl ik me klaarmaak om deze zomer mijn land te vertegenwoordigen, zal ik vol vertrouwen op het veld staan in schoeisel met de kleuren van de Servische vlag en een uniek bloemendesign dat staat voor groei.”

Novak voegt hieraan toe: “Elke keer dat je met deze tennisschoenen de baan op stapt, hoop ik dat jij je ook net zo zeker voelt met mijn steun en de steun van meer dan 70 jaar ASICS-innovatie om je tennisspel een boost te geven.” 

Deze collectie is vanaf juli 2021 verkrijgbaar voor mannen, vrouwen en kinderen bij ASICS retail, online winkels en tenniswinkels. Meer informatie over de producten vind je op asics.nl of tennisdirect.nl.


Op  deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: persbericht Asics // Fotografie: Asics tennis

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op tennis, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – ASICS heren tennisschoenen Djokovic

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over ASICS tennisschoenen Djokovic + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over ASICS tennisschoenen Djokovic… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten