Tim van Rijthoven moet geblesseerd opgeven in kwalificatie Australian Open

Tim van Rijthoven is in Melbourne in de eerste ronde van het kwalificatietoernooi voor de Australian Open uitgeschakeld. De 25-jarige Nederlander gaf in Melbourne met een blessure op tegen de uit Zwitserland afkomstige Leandro Riedi in de tweede set bij een achterstand van 6-3 en 3-0. De huidige nummer 106 van de ATP ranking was als achtste geplaatst in de kwalificaties.

Ook Aranxta Rus redt het niet in Melbourne

Arantxa Rus wist zich bij vrouwen helaas ook niet door de eerste ronde van de kwalificaties te werken. De hoogst geplaatste Nederlandse op de wereldranglijst verloor in twee sets van de Spaanse Bouzas Maneiro met 4-6 / 0-6.

Brouwer en Vedder verliezen ook in eerste ronde

Gijs Brouwer en Eva Vedder redden het ook niet in de eerste ronde van de kwalificities. Brouwer verloor nipt met 7-6 / 6-4 van de Argentijn Facundo Diaz Acosta. Vedder verloor overtuigend met 6-2 6-3 van de Oekraรฏense Katarina Zavatska. Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor zijn op basis van hun hoge posities op de wereldranglijst wel rechtstreeks geplaatst voor het hoofdtoernooi van het eerste grand slam van dit jaar in Melbourne. Wil je weten hoe veel de spelers kunnen verdienen, op deze pagina vind je een overzicht van het prijzengeld op de Australian open 2023

Auteur: Redactie GSTBย // Fotografie: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geรฏnspireerd is op de Australian open of tennis in het algemeen, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Tim van Rijthoven Australian open 2023

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Tim van Rijthoven Australian open 2023 + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Tim van Rijthoven Australian open 2023… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten