Casual tennis sweaters en hoodies voor tennisfans

Grandslamtennisblog blogt niet alleen over tennis maar maakt ook tenniskleding zoals tennis sweaters en designs voor bijvoorbeeld teams, clubs of jeugd afdelingen van tennisverenigingen. Heeft u interesse, kijk dan eens naar deze voorbeelden die te vinden zijn in onze webshop op grandslam-tennis.eu… Er zijn vele mogelijkheden, staat uw idee of vraag er niet bij, neem dan contact met ons op om te zien of wij u verder kunnen helpen met een leuk design.

Leuke tennistrui voor dames en heren
Opvallende lichtgrijze tennis sweater gemaakt met een afbeelding van een vintage houten tennis racket van Ilie Nastase uit de jaren 70. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.
Leuke tennistrui voor dames en heren
Opvallende grijze tennis sweater gemaakt met een afbeelding van een vintage houten tennis racket van Ilie Nastase uit de jaren 70. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.
Leuke tennistrui voor dames en heren
Opvallende paarse tennis sweater gemaakt met een afbeelding van een vintage houten tennis racket van Ilie Nastase uit de jaren 70. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.
Leuke en sportieve tennistrui voor rode bal tenniskids
Toffe tennistrui voor jonge kinderen… die spelen met rood.
Leuke en sportieve tennistrui voor oranje bal tenniskids
Toffe tennistrui voor jonge kinderen… die spelen met oranje.
Leuke en sportieve tennistrui voor groene bal tenniskids
Toffe tennistrui voor jonge kinderen… die spelen met groen.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten