Casual tennis sweaters

Grandslamtennisblog blogt niet alleen over tennis maar maakt ook tenniskleding zoals tennis sweaters en designs voor bijvoorbeeld teams, clubs of jeugd afdelingen van tennisverenigingen. Heeft u interesse, kijk dan eens naar deze voorbeelden die te vinden zijn in onze webshop op grandslam-tennis.eu… Er zijn vele mogelijkheden, staat uw idee of vraag er niet bij, neem dan contact met ons op om te zien of wij u verder kunnen helpen met een leuk design.

Leuke tennistrui voor dames en heren

Opvallende lichtgrijze tennis sweater gemaakt met een afbeelding van een vintage houten tennis racket van Ilie Nastase uit de jaren 70. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.

Leuke tennistrui voor dames en heren

Opvallende grijze tennis sweater gemaakt met een afbeelding van een vintage houten tennis racket van Ilie Nastase uit de jaren 70. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.

Leuke tennistrui voor dames en heren

Opvallende paarse tennis sweater gemaakt met een afbeelding van een vintage houten tennis racket van Ilie Nastase uit de jaren 70. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.

Grijze tennis sweater met "grand slam tennis" print op de voorzijde.

Opvallende grijze tennis sweater gemaakt met passie voor tennis en grand slam tennis. Ook voor de liefhebbende amateurs in de tennissport.

Leuke en opvallende sweater voor rolstoel tennissers.

Roze sweater voor tennissers, 360 design met logo van Donna Jansen.

Tennis trui om op te vallen op en naast de tennisbaan.

Witte tennis sweater voor dames met een print “trust your backhand”.