Nike Indian Wells + Miami open kleding voor heren

De tennislente is begonnen! In lijn met de sunshine double in Californië en Florida zorgt Nike weer voor nieuwe outfits in frisse kleuren. Met de Nike Indian Wells + Miami open kleding voor heren ben je de blikvanger op de baan. Aarzel niet en haal vandaag nog je highlight of the stars in huis!

Nike t-shirt Indian Wells + Miami open

Smaken verschillen… maar dit is onze optiek eindelijk weer eens een “echt” Nike t-shirt. Opvallend vormgegeven -maar in tegenstelling tot de Australian open- niet volledig “over the top”. Het Nike tennisshirt is gemaakt van elastisch materiaal met strategisch geplaatste naden om vrij en snel over de baan te bewegen zonder last te hebben van transpiratie. Het shirt heeft een normale pasvorm, een vrijwel ronde hals en is gemaakt van high-performance en zweetafvoerend materiaal zodat je lang en intensief kunt sporten. Deze Nike Indian Wells + Miami open kleding van hoogwaardig materiaal zorgt voor veel comfort en een moderne atletische look.

Nike longsleeve van gerecyclede materialen

De NikeCourt advantage half zip tee is afkomstig uit de NikeCourt collectie. Deze sportieve longsleeve -die gedragen gaat worden door de diverse Nike spelers tijdens de teornooien van Indian Wells + Miami open- is gemaakt van hoogwaardig materiaal dat zorgt voor veel comfort tijdens het spelen of lesgeven. De kleding is gemaakt van gerecyclede materialen zodat onnodige verspilling wordt voorkomen. Het gerecyclede polyester dat wordt gebruikt in Nike producten is afkomstig van plastic flessen. De flessen worden schoongemaakt, tot vlokken versnipperd en in pellets omgezet. Van die pellets wordt nieuw garen van hoge kwaliteit gesponnen dat Nike o.a. in deze longsleeves gebruikt voor optimale performance en verminderde belasting van het milieu. Het shirt beschikt over een standaardpasvorm voor een relaxed, aangenaam gevoel. Het shirt voelt zacht aan en heeft meer dan genoeg stretch zodat je je vrij kunt bewegen. Het is afgewerkt met het Nike logo op de borst.

nike indian wels miami open 2023
nike indian wels miami open langebroek 23
nike indian wels miami open shirtlangemouw 23
nike indian wels miami open broek 23
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

NikeCourt lange tennisbroek

De NikeCourt Nike Indian Wells + Miami open broek is de perfecte tennisbroek tijdens een warming-up en cooling-down. Dankzij de zomen met rits kun je je eenvoudig tussen wedstrijden door omkleden. Dit product is gemaakt met vezels van 100% gerecycled polyester. De Nike court advantage pant is afkomstig uit de NikeCourt collectie. Deze sportieve tennisbroek is gemaakt van degelijke en duurzame materialen die zorgen voor veel comfort en een moderne atletische look. De broek heeft een elastische taillebands met een koord voor een persoonlijke pasvorm. De slanke broekspijpen met rits bevatten twee lange zijzakken die zorgen voor een ruime pasvorm om je tennisballen in te doen. Het zachte fleecemateriaal houdt je warm en biedt optimaal spel- en draagcomfort.

NikeCourt tennis shorts

De NikeCourt 7 inch Nike shorts zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. Het is een lichte broek met een comfortabele pasvorm dankzij de elastische mesh-gevoerde tailleband. De shorts beschikken over diepe zijzakken waar je gemakkelijk tennisballen in kwijt kunt. De speciale Nike flex stof biedt veel stretch en beweegt soepel mee met je lichaam. Wij hebben een flink aantal shorts getest maar een nadeel was wel dat de zakken op een bijzondere en niet zo degelijke manier zijn bevestigd aan de binnenzijde. Daardoor kan het geregeld gebeuren tijdens het dragen dat de tenen van je voeten blijven haken. Dat is in onze optiek wel een klein minpuntje.

SPECIFICATIES
specificaties Nike Indian Wells + Miami open kleding voor heren
DOELGROEP heren
MERK Nike
PASVORM normaal / smal
ONDERGROND gravel – hardcourt – smashcourt
GERECYCLED ja

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Nike tennis

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de mooiste sport van Nederland, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Nike Indian Wells + Miami open

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Nike Indian Wells + Miami open + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Nike Indian Wells + Miami open… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten