Babolat tennistas – pure Wimbledon 12 rackets

De nieuwe Babolat tennistas – pure Wimbledon 12 rackets met een inhoud van 12 rackets heeft drie grote compartimenten voor het opbergen van rackets en diverse tennis accessoires. Een compartiment heeft een isolatievak voor het koel opbergen van o.a. fris- of sportdranken. De thermobag beschikt daarnaast over een klein vak en een groter vak voor diverse accessoires aan de buitenkant voor bijvoorbeeld sleutels, pasjes, sieraden of andere breekbare spullen.

Babolat tennistas met Wimbledon logo

Een prachtig vormgegeven thermobag in Wimbledon stijl met een racketcompartiment, een schoenenvak, ventilatie en vakken voor tal van accessoires… met deze tas kun je het allemaal geordend houden.

De tennistas van Babolat is dankzij de gewatteerde schouderriemen eenvoudig te gebruiken wanneer je naar de tennisbaan gaat. Ook is het mogelijk de tas te dragen dankzij de 2 handvatten aan de bovenzijde. Kortom een geweldige tas voor tennisliefhebbers en Wimbledon in het bijzonder.

babolat wimbledon 12 rackets1
babolat wimbledon 12 rackets2
babolat wimbledon 12 rackets3
babolat wimbledon 12 rackets4
babolat wimbledon 12 rackets5
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow

Heeft de tennistas ook minpunten

Zijn er ook minpunten??? In vergelijking met de vorige versie heeft Babolat nog steeds geen kleine hoekbeschermers of noppen aan de onderzijde geplaatst. En dat was en is voor bijna alle tassen die op de markt worden gebracht toch wel een minpunt, tennistassen worden veel op de grond geplaatst of verticaal geplaatst in verband met ruimtegebrek bij tennisverenigingen en de tas slijt daardoor gewoon sneller.

Een andere aanpassingen waar GSTB bedenkingen bij heeft is het schoenenvak. In tegenstelling tot het vorige model is dit nu geen vak gemaakt van soepelvallende stof maar een transparant en redelijk stug plastic vak. De tijd zal moeten leren of dit materiaal net zo duurzaam is als bij de vorige versie van de Babolat tennistas – pure Wimbledon 12 rackets en of het net zo makkelijk te legen is wanneer het gravel van de schoenen valt.

Aanvullende Babolat Wimbledon accessoires

Naast de Babolat tennistas – pure Wimbledon 12 rackets zijn er door Babolat nog meerdere items op de markt gebracht. Ben je op zoek naar een tennistas, koeltas of een eenvoudige sporttas dan kun je ze hieronder bestellen.

SPECIFICATIES
specificaties Babolat tennistas - pure Wimbledon 12 rackets
DOELGROEP heren / dames
MERK Babolat
RACKETS 12 stuks
AFMETINGEN lengte: 750 mm
breedte: 320 mm
hoogte: 480 mm
VOLUME +/- 70 liter
GERECYCLED n.v.t.

Op deze pagina’s behandelen wij tennis (gerelateerde) producten en beoordelen deze. Dat kunnen fashion items zijn zoals bijvoorbeeld oude tennisschoenen zoals de Adidas Stan Smith of oude shirts die op Ebay te vinden zijn. Maar ook nieuwe rackets, tennisschoenen of kleding die op de grand slams verkocht worden. De artikelen worden bekeken met een “vormgevers oog”. Dat kan dus betekenen dat een racket geweldig is om mee te spelen maar qua vormgeving niet echt aansprekend is. Of natuurlijk vice versa, een prachtig vormgegeven racket dat volstrekt onbespeelbaar is.

Auteur: Redactie GSTB // Fotografie: Babolat

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste sport die er is, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Babolat tennistas Wimbledon

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over de Babolat tennistas Wimbledon + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over de Babolat tennistas Wimbledon… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten