Popyrin verslaat Djokovic in New York

Na Carlos Alcaraz is ook Novak Djokovic verrassend uitgeschakeld in de derde ronde van de US open. De als tweede geplaatste winnaar van 2023 uit Servië verloor in New York in vier sets van de Australiër Alexei Popyrin met 6-4 / 6-4 / 2-6 en 6-4.

Djokovic wint geen grandslam in 2024

Djokovic won het Amerikaanse grandslamtoernooi vorig jaar voor de vierde keer in zijn carrière. Dat was grandslamtitel nummer 24 en vooralsnog zijn laatste. Wel veroverde de 37-jarige Serviër eerder deze maand in Parijs olympisch goud na winst tegen Carlos Alcaraz.

Sterke Popyrin pakt zijn kansen

Popyrin speelde uitstekend en liet zien -na 2 eerdere nederlagen dit seizoen op de Australian open en Wimbledon- dat hij veel had geleerd van die verloren wedstrijden. Waar hij eerder dit seizoen meerdere keren grote kansen miste om er een vijfde set uit te slepenwas hij dit keer wel succesvol. Nadat hij op 5-2 werd gebroken boekte hij op 5-4 met een lovegame zijn mooiste zege ooit en plaatst zich zodoende voor het eerst voor de vierde ronde van een grandslam toernooi.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Alexei Popyrin verrast Djokovic op de US open

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Alexei Popyrin die Novak Djokovic verslaat in New York + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Alexei Popyrin die Novak Djokovic verslaat in New York… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten