Griekspoor wint in Shanghai en bereikt tweede ronde Shanghai

Op de ATP-1000 masters in Shanghai heeft Tallon Griekspoor dankzij een uitstekende wedstrijd de derde ronde bereikt. Door zijn overwinning op Jordan Thompson met 6-3 en 6-2 wacht hem nu een wedstrijd tegen Alexander Zverev.

Lang uitstel vanwege regen in Shanghai

De wedstrijd stond aanvankelijk al zaterdag op het programma maar langdurige regen zorgde ervoor dat de wedstrijd werd verplaatst naar een indoorbaan.

Griekspoor had het aanvankelijk lastig tegen de Australiër -die bij 2-2 zelfs drie breekkansen kreeg- maar deze niet kon benutten. Daarna kwam de Nederlander beter in zijn spel en kreeg zelf ook breakpoints. In game 7 lukte het hem niet te breaken maar in game 9 was het wel raak waarna Griekspoor op eigen opslag de set binnenhaalde.

Sterke tweede set van Griekspoor

Griekspoor bleef sterk spelen en bij 1-1 brak hij de Australiër wederom. Het spel van Griekspoor werd alsmaar sterker en niet veel later was daar zelfs de dubbele breek voorsprong. Met twee solide servicegames maakte hij het vervolgens af in China.

Griekspoor mag nu uitkijken naar een wedstrijd tegen de nummer drie van de wereld… Zverev. Het betekent een nieuwe kans voor de beste tennisser van Nederland om eens af te rekenen met een speler uit de top 3 van de wereld. De Duitser was in de tweede ronde te sterk voor de Italiaanse qualifier Mattia Bellucci en won met 6-4 en 6-2.

Auteur: Redactie GSTBGriekspoor wint in Shanghai

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tennis teamkleding, kijk dan eens op https://grandslam-tennis.nl

Grandslamtennisblog.com – Griekspoor wint in Shanghai

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Griekspoor wint in Shanghai + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Griekspoor wint in Shanghai… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten