Röttgering wint prestigieus junioren toernooi

Mees Röttgering heeft de world tennis tour juniors finale in China gewonnen. In de finale van het prestigieuze toernooi versloeg de 17-jarige tennisser uit Nederland het Spaanse talent Rafael Jodar in twee sets met 6-4 en 7-6.

Beste acht jeugdtennissers

Aan de world tennis tour juniors finals doen de beste acht jeugdtennissers van het afgelopen seizoen 2024 mee. De linkshandige Röttgering is momenteel de nummer zes van de wereld in het junioren circuit en behaalde dit jaar onder meer een finale en halve finale tijdens de junioren grandslams. De winst van het sterk bezette eindejaarstoernooi is een geweldige bekroning voor zijn uitstekende seizoen.

Röttgering beschikt over sterkste zenuwen

Röttgering won afgelopen week in de groepsfase twee wedstrijden. Met deze overwinningen en één nederlaag plaatste hij zich voor de halve finale. Daarin was hij de Roemeen Luca Preda overtuigend de baa met een bagel van 6-0 en 6-4.

In de spannende finale knokte Röttegering zich met veel moeite langs Jodar. De Spaanse nummer vier van de wereld was in de poulefase te sterk voor de Nederlander. Maar in de finale bleek de jonge Nederlander uiteindelijk over de sterkste zenuwen te beschikken.

Auteur: Redactie GSTB

advertentie tennis point

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tennis teamkleding, kijk dan eens op https://grandslam-tennis.nl

Grandslamtennisblog.com – Röttgering wint prestigieus junioren toernooi

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Röttgering wint prestigieus junioren toernooi + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Röttgering wint prestigieus junioren toernooi… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten