Sinner naar kwartfinale US open

Jannik Sinner heeft met een overwinning in 3 sets de kwartfinale van de US open bereikt. De nummer één van de wereld versloeg de Amerikaan Tommy Paul met 7-6 / 7-6 en 6-1.

Paul begint sterk aan eerste set

Sinner kwam aan het begin van de wedstrijd met 2 breaks achter maar slaagde er vanaf 1-4 in zijn niveau snel op te krikken. De Italiaan -die als enige tennisser dit jaar de kwartfinales bereikte op alle vier de grandslamtoernooien- putte vertrouwen uit het feit dat hij naar het einde van de eerste set zijn ritme hervond.


“We hebben met Tiafoe en Fritz nog 2 Amerikanen in het toernooi, dus wie weet.”

persoon


Sinner pakt ook de tweede set

In de tweede set die geen breaks kende speelden beide mannen op een hoog niveau. De 27-jarigeAmerikaan had de steun van het fanatieke thuispubliek en slaagde erin meerdere breakpoints weg te werken. Maar zijn hoop de eerste Amerikaan in meer dan 20 jaar te worden die de US open wint komt niet uit.

Sinner stoomt door in set drie

In de derde set was het verzet van de Amerikaan gebroken en stoomde Sinner door naar de kwartfinale. In deze kwartfinale treft Sinner nu Daniil Medvedev. De Rus die het toernooi won in 2021 was veel te sterk voor de Portugees Nuno Borges en won met 6-0 / 6-1 en 6-3.

Auteur: Redactie GSTB

?c=35500&m=2029617&a=435487&r=&t=html

Op zoek naar een leuke tennis sweater die geïnspireerd is op de leukste tenniskleding, kijk dan eens op grandslam-tennis.eu

Grandslamtennisblog.com – Sinner verslaat Paul

Grandslamtennisblog.com is een Nederlands tennis blog. Op dit blog vindt je het laatste nieuws over Sinner naar kwartfinale US open + verhalen, video- en fashion blogs over de mooiste sport die er is: tennis. Als je tips, suggesties of vragen hebt over Sinner naar kwartfinale US open… stuur een mailtje naar info(at)grandslamtennisblog.com.

VOLG GRANDSLAM TENNISBLOG OP INSTAGRAM

Druk op de ESC toets om dit venster te sluiten